Isostar Powerplay Whey Protein Vanilla - 1 zak 570 gram
 • uitverkocht

  IsostarPowerplay Whey Protein Vanilla - 1 zak 570 gram

  15.99

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Isostar Powerplay Whey Protein Vanilla - 1 zak 570 gram

  Isostar Powerplay Whey Protein poeder met vanillesmaak is een eiwitshake van de PowerPlay sportlijn. De Whey Protein eitwitshake is aanbevolen te gebruiken om het lichaam weer in balans te brengen na een zware (kracht) inspanning. Spieren kunnen sneller herstellen.

  De whey eiwitten hebben de eigenschap sneller opgenomen te kunnen worden door het lichaam dan 'gewone' eiwitten (als kwark of yoghurt).

  De Powerplay Whey Protein is verrijkt met BCAA aminozuren (valine, leucine en isoleucine), welke zorgen voor een sneller spierherstel.
   
  Aanbevolen gebruik:
  Een pot poedermix bevat 19 shake doseringen (570 gram) voor na het sporten (bij voorkeur 30 minuten tot 3 uur na de inspanning).
  Je kunt de Isostar PowerPlay Whey Protein bereiden met water of magere melk (4 schepjes met 250-350 ml water of melk). Je kunt je shake verrijken met een banaan of vers fruit. 

  Te gebruiken binnen het kader van een gezond en evenwichtig voedingspatroon en leefwijze, beantwoordt dit product aan de noden en behoeften van de spieren tijdens een fysieke inspanning.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.