overzicht
Isostar Gel Energy Actifood appel - 1 stuk

  IsostarGel Energy Actifood appel - 1 stuk

  4.19
  vandaag besteld, morgen in huis

  Isostar Gel Energy Actifood appel - 1 stuk

  De fruitgels Actifood zijn een onmiddellijke bron van energie. Dankzij hun ultra-energetische formule met 97,5% energie aangebracht door koolhydraten, 70 % van de DAH (Dagelijks Aanbevolen Hoeveelheid) aan vitamine C en E, en 16% vitamine B1, zijn de fruitgels Actifood de onmisbare metgezel bij intense inspanningen. Ze bevatten ook absoluut geen vetstoffen, wat een snellere opname van de koolhydraten mogelijk maakt. Hun exclusieve recept bestaat uit echte stukjes fruit voor een heerlijke smaak. De sporter kan ze nog vlotter meenemen en opeten omwille van hun soepele en hersluitbare verpakking in zakvorm.
  Het gehalte aan vitamine C , E en B1 is deze Actifood-fruitgel een goede aanvulling voor tijdens intensieve en langdurige inspanningen. De vitaminen B1 en C helpen om de voedingsmiddelen om te zetten in energie.
   
  De Isostar Fruit Gel Energy is rijk aan vitamines C en E die bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatie stress. Tevens is het een bron van vitamine B1 en C dat helpt om voedingsmiddelen om te zetten in energie.

  Dit exclusieve recept, met een textuur die zich duidelijk onderscheidt van die van een traditionele gel. Het zachte en hersluitbare zakje is handig om mee te nemen en gemakkelijk te gebruiken tijdens een inspanning
   
  Doel:
  Uithoudingsvermogen te verbeteren.

  Wanneer te gebruiken:
  Tijdens de inspanning en uitermate geschikt voor intensieve en langdurige inspanningen.

  Te gebruiken binnen het kader van een gezond en evenwichtig voedingspatroon en leefwijze, beantwoordt dit product aan de noden en behoeften van de spieren tijdens een fysieke inspanning.

  Ingrediënten:
  Glucosestroop, water, bereiding op basis van appel 20% (appel, suiker, water, geconcentreerd citroen- en appelsap, gemodificeerd zetmeel, aroma), gedehydreerde appelstukjes 4% (appel, rijstcrème), verdikkingsmiddel: pectine, vitamine C, E en B1, aroma, conserveermiddel: zwaveldioxide.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand