Isostar Energy Booster Cola - 1 doos met 5 gels
 • -25%

  IsostarEnergy Booster Cola - 1 doos met 5 gels

  9.997.49je bespaart 2.50
  vandaag besteld, morgen in huis

  Isostar Energy Booster Cola - 1 doos met 5 gels

  Isostar Energy Booster Cola is een compacte energiebron met colasmaak. De gel is rijk aan koolhydraten die direct door het lichaam worden opgenomen als energie. De Energy Booster van Isostar bevat ook de vitaminen B1, B2, B3 en B6 die helpen om de voedingsmiddelen om te zetten in energie. De vitamine  B2 en B3 helpen ook de vermoeidheid te verminderen wanneer daar een tekort aan energie dreigt te ontstaan.

  Doel:
  Voorzien in onmiddellijke energie

  Wanneer te gebruiken:
  De Energy Booster Gel wordt aanbevolen te gebruiken als oppepper vlak voor de start van de activiteit of voor een helling of versnelling tijdens de inspanning. Daarbij is het aanbevolen om erbij te drinken. Je kunt de Energy Booster Gel gebruiken bij elke activiteit.

  Te gebruiken binnen het kader van een gezond en evenwichtig voedingspatroon en leefwijze, beantwoordt dit product aan de noden en behoeften van de spieren tijdens een fysieke inspanning.

  Ingrediënten:
  Glucosestroop, water, aroma's (waaronder geconcentreerde droge extracten van guaranazaad en kolanoten), zuurteregelaars: citroenzuur en kaliumcitraat, natriumchloride, kleurstoffen: E150b en E150c, vitamine B1, B2, B3, en B6.
  lees meer

  Specificaties