iRobot ROOMBA I7+ stofzuigerrobot, Zwart
 • -25%

  iRobot ROOMBA I7+ stofzuigerrobot

  749.-je bespaart 250.-
  999.-adviesprijs
  nog 4 op voorraad

  iRobot ROOMBA I7+ stofzuigerrobot

  Irobot Roomba i7+ robotstofzuiger, De nieuwe Roomba i7+ gebruikt het hoogwaardige 3-staps schoonmaaksysteem met dubbele (rubber) borstels voor zowel harde als zachte vloeren en tot 10x meer zuigkracht in vergelijking met de Roomba 600 modellen. Elke borstel is uniek ontworpen, met rubberen loopvlakken die constant in contact blijven met de verschillende vloeroppervlakken. Ze passen zich aan en buigen mee om alles op te pakken, van kleine deeltjes zoals stof en vuil, tot haren en groter vuil. En je hoeft niet de stofopvangbak te legen, dat doet de I7 zelf, in de Clean Base.de robot leegt zichzelf automatisch in een gesloten zak met ruimte voor 30 opvangbakken vol vuil, zodat je er wekenlang geen omkijken naar heb. En dat niet alleen, de gesloten zak zorgt ervoor dat je heet vuil niet hoeft aan te raken, en dat is wel net zo

  De Roomba i7+ stofzuigrobot bedien je, met je smartphone en met iRobot HOME App kun je het schoonmaken van je vloeren heel handig overal en op elk gewenst moment plannen en starten. Ook kun je op je smartphone zien waar hij zich bevindt en verder laadt hij zichzelf op en hervat de taak tot de klus is geklaard: Roomba i7158 kan maximaal 75 minuten achter elkaar werken en laadt zichzelf vervolgens automatisch op om de reiniging te hervatten tot de hele klus is geklaard. Ook kun de robotzuiger bedienen met je stem via Google Home of Amazon Alexa de opdracht om de robot te starten.

  Het iAdapt® 3.0-navigatie met vSLAM®-technologie helpt de Roomba®-robot naadloos en efficiënt door je huis te navigeren. Roomba creëert zichtbare oriëntatiepunten om bij te houden waar hij is geweest en waar hij nog moet schoonmaken. Ook is hij perfect geschikt dankzij het 3-staps schoonmaaksysteem het vuil en de haren die van huisdieren die je ziet perfect verwijdert, en het efficiënte filter die vervaardigd van een speciaal materiaal is vangt 99% van alle honden- en kattenallergenen op en stofdeeltjes die je niet ziet op. De aangebrachte sensoren zorgen er voor dat de robot niet van de trap of andere verhogingen valt. Drempels of tapijthoogte van 2 cm wordt met gemak genomen.
  lees meer

  Specificaties

  Totaal vermogen (watt)50
  Oplaadstation
  ZuigkrachtregelingAutomatisch
  Inhoud stofopvang (l)0,4
  Laadtijd (min)90
  Accuduur (min)90
  (H)EPA-filter
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelGarantie

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.