iRobot M6138 dweilrobot
 • -17%

  iRobot M6138 dweilrobot

  579.-je bespaart 120.-
  699.-adviesprijs
  nog 4 op voorraad

  iRobot M6138 dweilrobot

  De ultieme dweilrobot met Precisiespray
  Met de precisiespray van de dweilrobot wordt al het vuil van de meubels, tapijten en muren verwijderd zonder deze te beschadigen. Gebruik het Braava Jet reiniginsproducte om harde ondergronden te reinigen voor een langdurige frisse geur.

  Maakt gebruik van Braava jet-reinigingspads
  Pads voor nat dweilen hebben een harig oppervlak om kookvet, vuil* en kleverige substanties te helpen verwijderen. Pads voor droog afnemen gebruiken statische elektriciteit om stof, vuil en haar (van huisdieren) op te nemen. Wasbare pad voor nat dweilen en droog afnemen zijn ook verkrijgbaar.

  *Getest in de modus SPOT-reiniging

  Reikt tot waar het vuil zit
  Dankzij zijn compacte ontwerp reinigt deze ook onder moeilijk bereikbare plaatsen bijvoorbeeld langs muren of onder meubels.

  Ideaal voor meerdere kamers en grote ruimten
  De dweilrobot is voorzien van een efficiënt heen-en-weer gaand bewegingspatroon en vermijdt meubilair, tapijt en andere obstakels. Imprint Smart Mapping stelt de robot in staat om uw woning te leren kennen en in kaart te brengen voor volgende schoonmaakbeurten.

  Leert uw woning kennen en maakt schoon waar en wanneer u dat wilt
  De Imprint Smart Mapping-technologie helpt de robot uw huis te leren kennen, zodat u volledige controle heeft over welke kamers worden schoongemaakt en als u de iRobot HOME-app, de Google Assistent of Alexa gebruikt.

  Amazon, Echo, Alexa en alle daarmee gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of aan haar gelieerde ondernemingen. Google Home is een handelsmerk van Google LLC.

  Laadt de accu op en voltooit vervolgens de taak
  Keert automatisch terug naar zijn Home Base laadstation om op te laden als de accu laag is, en hervat daarna het schoonmaken totdat de taak is voltooid.
  lees meer

  Specificaties

  KleurWit
  Inhoud stofopvang (l)0
  Snoerloos
  Gewicht (kg)2,2
  MerkiRobot
  FabriekstypeM6138
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.