iRobot Braava 390T dweilrobot, Zwart, wit
 • Uitverkocht

  iRobotBraava 390T dweilrobot

  199.-179.-je bespaart 20.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  iRobot Braava 390T dweilrobot

  De iRobot Braava 390Tis een dweilrobot die snel en systematisch vuil, stof en haar verwijdert van elk stukje vloeroppervlak. De Braava 390T kan zowel droog als vochtig afnemen van elk type harde vloer met microvezel- of wegwerpdoekjes. De Braava 390T is heel eenvoudig te gebruiken; bevestig een doekje, zet Braava op de vloer, druk op een knop en Braava gaat aan het werk. Verder kan de Braava 390T in het donker werken. Handig als je 's-morgens wakker wordt en de vloer is blinkend schoon. Bovendien is hij fluisterstil en maakt hij gebruik van geavanceerde NorthStar® Navigation robottechnologie om bij te houden waar hij is geweest en waar hij nog naar toe moet om de hele vloer te reinigen.

  Braava versus Scooba
  De Braava is een dweilrobot welke verder gaat daar waar de Scooba niet gebruikt kan worden. Dit heeft te maken met de minimale hoeveelheid vocht wat door de Braava gebruikt wordt. De Braava is bij uitstek geschikt voor zacht vuil als stof en haar.

  NorthStar® Navigation
  Het NorthStar® Navigation System werkt als een GPS, het houdt bij waar Braava 390t is geweest en waar hij nog naar toe moet. Verder maakt hij schoon onder meubilair en op andere moeilijk te bereiken plekken. En niet onbelangrijk vermijdt trappen, vloerkleden en verhoogde overgangen van harde vloer naar tapijt.Specificaties:
  - Accutype Ni-MH 2000 mAh
  - Accu voltage: 7.2 V
  - Vermogen: 14.4 watt
  - Oplaadtijd: 2 tot 4 uur
  - Gebruikstijd droog moppen: 4 uur
  - Gebruikstijd nat moppen: 2.5 uur
  - Bereik: tot 93 m2 droog, tot 32 m2 vochtig
  - 2 reinigingsmodi
  - Geschikt voor harde vloeren zoals tegels, linoleum, hardhout en laminaat
  - Sensor type: infrarood
  - Aantal sensoren:5
  - Werkt in het donker
  - Kamer tot kamer functie: nee
  - Inhoud 0.5 liter
  - Geluidsniveau: 35 dB- Kleur: wit
  - Accessoires: 1x NorthStar navigatie Cube met 2 C batterijen, multifunctionele schoonmaakpad, microvezel doekje voor droog afnemen, microvezel doekje voor vichtig afnemen, NiMH batterij (1500 mAh), netvoeding
  - Grarantietermijn: 2 jaar. 6 maanden voor de batterij
  lees meer

  Specificaties

  Garantie