Inventum VFI5042RVS inductiefornuis, -

  InventumVFI5042RVS inductiefornuis

  534.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Inventum VFI5042RVS inductiefornuis

  Dit vrijstaande Inventum inductiefornuis VFI5042RVS, met energieklasse A,  heeft 4 kookzones en een  multifunctionele oven met een inhoud van 65 liter. De vier inductie kookzones zijn door middel van 9 kookstanden (inclusief boost) te bedienen en deze zijn voorzien van een restwarmte indicatie. De High-speed keramisch glazen kookplaat is eenvoudig schoon te houden. De VFI5042RVS  heeft een multifunctioneel ovensysteem: onder- en bovenwarmte, onderwarmte, , onderwarmte en bovenwarmte en ventilator, hetelucht, eco hetelucht, turbo hetelucht, snel verwarmen, ontdooien, grill, supergrill en ventilator en supergrill. De oven is verder voorzien met oventimer, binnenverlichting, een klepdeur met 3 dubbel glas, binnenzijde met easy clean emaille.  Een ovenrooster en bakplaat wordt meegeleverd.
  Het kookgedeelte kent voor elke zone een timer met kookwekkerfunctie, boostfunctie, restwarmte indicatie, automatische panherkenning, warmhoudfunctie, kookduurbegrenzing en aankookautomaat. Verder wordt de kookplaat bediend door een centrale tiptoetsbediening en is  voorzien van een kinderbeveiliging. Elke kookzone zal automatisch uitgeschakeld worden na een gedefinieerde maximum kookduur als het vermogen niet is gewijzigd. De maximale kookduur is afhankelijk van het geselecteerde vermogen.

  Aansluiten 
  Om dit elektrische fornuis correct aan te sluiten moet je beschikken over een 3-fase aansluiting. Dat is dus niet de standaard aansluiting van 220 volt. Het fornuis wordt zonder stekker geleverd. Wij kunnen dit fornuis niet voor je aansluiten. Verzekeringsmaatschappijen eisen dat een erkende installateur de aansluiting verzorgt.

  Met o.a.:
  -
  High-speed keramisch glas
  - 4 kookzone ’s
  - Zone linksvoor Ø 210 mm / 2,0 - 2,8 kW
  - Zone linksachter Ø 160 mm / 1,2 - 1,4 kW
  - Zone rechtsvoor Ø 160 mm / 1,2 - 1,4 kW
  - Zone rechtsachter Ø 160 mm / 1,2 - 1,4 kW
  - Aantal standen per zone 9
  - Boostfunctie op alle zones ja
  - Tiptoetsbediening centraal
  - Digitaal LED display ja
  - Timer met kookwekkerfunctie apart per zone
  - Restwarmte indicatie ja
  - Aankookautomaat ja
  - Warmhoudfunctie ja
  - Kookduurbegrenzing ja
  - Automatische panherkenning ja
  - Maximale temperatuur oven: 250ºC
  - Netbelasing: 10100 Watt
  - Geleiderail ja
  - Regelbare temperatuur tot 250 °C
  - Bakplaat, ovenrooster en opberglade ja

  Afmetingen 
  - Fornuis (hxbxd) 85x50x60 cm
  - Binnenzijde oven: 37,5x43,5x40 cm
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie