Inventum IKI9021 inbouw inductie kookplaat, -
 • Uitverkocht

  InventumIKI9021 inbouw inductie kookplaat

  584.-499.-je bespaart 85.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Inventum IKI9021 inbouw inductie kookplaat

  De Inventum IKI9021 inbouw inductiekookplaat 89 cm met 5 kookzones heeft tiptoets bediening. Met 9 kookstanden voorzien met boostfunctie voor extra snelle verhitting. Uitgevoerd in High-speed keramisch glas (slijt en krasvast) , facet geslepen aan de voorzijde. Verder met automatische pandetectie, centrale uit schakelaar,  5 digitale timers ook te gebruiken als kookwekker, automatische kookduurbegrenzing, restwarmte indicatie per zone en kinderslot. Met dit kinderslot voorkom je snel en eenvoudig ongewenste bediening van elke kookzone. En met één druk op de toets blokkeer of ontgrendel je alle functies.

  Veiligheid
  - Automatische kookduurbegrenzing
  - Restwarmte indicatie per zone
  - Kinderslot

  Met o.a.
  - Materiaal: High-speed keramisch glas
  - Energiesoort: inductie
  - Bediening: tiptoets 
  - Digitaal LED display
  - Panherkenning: ja
  - Pauzefunctie
  - Kookduurbegrenzing
  - Timer
  - Aantal kookzones: 5
  - Diameter kookzone 1: 16 cm (linksvoor)
  - Diameter kookzone 2: 20 cm (linksachter)
  - Diameter kookzone 3: 25 cm (midden)
  - Diameter kookzone 4: 20 cm (rechtsvoor)
  - Diameter kookzone 5: 16 cm (rechtsachter
  - Vermogen kookzone 1: 1800 watt
  - Vermogen kookzone 2: 2500 watt
  - Vermogen kookzone 3: 3500 watt
  - Vermogen kookzone 4: 2500 watt
  - Vermogen kookzone 5: 1800 watt
  - Kinderbeveiling: ja
  - Restwarmteaanduiding: ja
  - Aansluitwaarde 10800 watt

  Koken op inductie
  De 5 zones op deze Inventum kookplaat met tiptoets bediening zijn erg nel warm en zijn na het koken direct weer bijna helemaal afgekoeld. En met de boostfunctie op de kookzones is  je gerecht extra snel heet en kun supersnel de gerechten aan de kook krijgen. Bovendien zijn alle zones voorzien van een timer met kookwekkerfunctie. Deze prachtige kookplaat is bovendien binnen de kortste keren weer schoon.

  Automatische pandetectie
  Als je een pan op een kookzone zet, licht de bijbehorende bediening automatisch op: de zone wordt al in stand-by stand gezet. Nu hoef je alleen nog maar de gewenste kookstand in te stellen. Het is dus meteen duidelijk welk deel van de bediening bij de kookzone hoort die je wilt gebruiken, en dat maakt het nóg makkelijker om uw kookplaat volledig op gevoel te bedienen.

  Digitale timers
  Koken is timing. Zeker voor koks die in meerdere fases en met meerdere pannen op het vuur werken. Daarom is deze kookplaat uitgerust met digitale timers. Gebruik ze om de verstreken kooktijd af te lezen of om de kookduur te programmeren. De brander schakelt daarna automatisch uit.

  Aansluiten
  Om dit product correct aan te sluiten moet je beschikken over een 2- of 3-fase aansluiting. Dat is dus niet de standaard aansluiting van 220 volt. Dit artikel wordt zonder stekker geleverd. Verzekeringsmaatschappijen eisen dat een erkende installateur de aansluiting verzorgt.

  Afmetingen
  - Inbouwmaten (hxbxd): 86x49 cm
  - Afmeting (bxd) 5,3x89x52 cm
  - Gewicht: 15,7 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie