Intex zwembad (549x122cm), 549 x 122

  Intexzwembad (549x122cm)

  699.-
  549 x 122
  Rond
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Intex zwembad (549x122cm)

  Dit ronde Prism Frame zwembad van Intex is 549 x 122 cm groot en is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Het zwembad is van een dermate kwaliteit dat deze geschikt is van beginnende zwemmers tot complete buurt feesten!

  Montage
  Voor het monteren van dit zwembad wordt er een DVD meegeleverd waar alle stappen je eenvoudig worden uitgelegd en voorgedaan. Alle benodigde materialen zijn meegeleverd, je hoeft er enkel nog zelf water in te doen voordat je kunt spelen. De montagetijd is ongeveer 60minuten. Het frame van het zwembad is gemaakt van zeer sterk gepoedercoat staal en is makkelijk te installeren.

  Filterpomp
  Er wordt een filterpomp meegeleverd welke je kunt gebruiken ter reiniging van je zwembad. Deze filter reinigt je gehele zwembad in ongeveer 4 uur.

  Ladder
  Voor het in - en uitgaan van het zwembad zul je over de 122 centimeter hoge rand moeten komen. Hiervoor wordt een (veiligheids)ladder meegeleverd welke je aan de rand kunt bevestigen.

  Reperatieset
  Het zwembad is sterk genoeg om tegenaan te leunen, maar mocht deze door het leunen of door het intensieve gebruik toch onverhoopt lek raken, kun je deze makkelijk zelf herstellen. Er wordt namelijk een reparatieset meegeleverd waarmee je kleine scheuren kunt repareren.

  Grond - en afdekzeil
  Het zwembad wordt geleverd inclusief een grondzeil welke als bodem dient voor de montage. Ook wordt er een afdekzeil meegeleverd als je het zwembad s'avonds af wilt dekken en te voorkomen dat er viezigheid of dieren in het water komt.

  Kleurstelling
  De lichtblauw/grijze kleurstelling is zeer modern en past in bijna iedere tuin. De kleurstelling is veel zachter dan de meeste (blauwe) zwembaden en is daardoor minder opvallend. De binnenkant van het zwembad heeft een mozaiek patroon.


  Ondertegels
  Het wordt aangeraden om bij dit zwembad ondertegels aan te schaffen. Deze tegels voorkomen rotting en schimmelvorming, bieden bescherming tegen oneffenheden / scherpe oppervlaktes én hebben een isolerende werking voor het zwembadwater. Om het gehele zwembad op ondertegels te plaatsen is het belangrijk om voldoende tegels aan te schaffen. Voor dit zwembad zijn hiervoor 16 pakken voldoende.

  Kenmerken:
  Afmetingen: 549 x 122 cm
  Materiaal frame: Gepoedercoat staal
  Materiaal bad: 3-laags PVC met gerasterde binnenlaag
  Inhoud zwembad: +/- 24.311 liter
  Pomp capaciteit: 5.678 l/uur
  Geschatte montagetijd: 60 minuten
  lees meer

  Specificaties