Intex Metal Frame zwembad (Ø366x76 cm) met filterpomp
 • Uitverkocht

  Intex Metal Framezwembad (Ø366x76 cm) met filterpomp

  139.-109.-je bespaart 30.-
  Ø366
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Intex Metal Frame zwembad (Ø366x76 cm) met filterpomp

  Het Intex Metal Frame Pool is een royaal en groot zwembad met een solide metalen constructie zodat hij super stevig staat. In slechts 45 minuten vul je het zwembad met water.

  Geef echte poolparties met dit mooie zwembad van Intex! Dit Metal Frame zwembad is extra groot en daardoor geschikt voor het hele gezin en familie, vrienden en kennissen! Het zwembad heeft een metalen frame en PVC-folie. Hierdoor is het bad zeer sterk. Het zwembad is geschikt voor iedereen vanaf zes jaar.

  Voor schoon en hygiënisch water zorgt de 12 Volt filterpomp. De pomp filtert het water razendsnel en zorgt ervoor dat vuildeeltjes in het filter achter blijven.

  Ondertegels
  Het wordt aangeraden om bij dit zwembad ondertegels aan te schaffen. Deze tegels voorkomen rotting en schimmelvorming, bieden bescherming tegen oneffenheden / scherpe oppervlaktes én hebben een isolerende werking voor het zwembadwater. Met één pak van 50x50cm ondertegels (8st.) kun je een oppervlakte van 2m² afdekken. Om het gehele zwembad op ondertegels te plaatsen is het belangrijk om voldoende tegels aan te schaffen. Voor dit zwembad zijn hiervoor 7 pakken voldoende.

  Kenmerken:
  - Formaat: Ø 366x76 cm
  - Inhoud (90% vulling): 6.503 liter
  - Stevig metalen frame met dubbellaagse PVC-folie
  - 12 Volt filterpomp filtert 2271 L per uur
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking