Intex flamingo party island (422 cm)

  Intexflamingo party island (422 cm)

  199.-
  Flamingo
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Intex flamingo party island (422 cm)

  Het Intex opblaasbare Flamingo Eiland heeft een afmeting van ongeveer 4 x 4 meter... genoeg zitplaats voor jou en je vrienden dus! Extra fijn is de bodem van het lounge eiland, deze is namelijk gemaakt van gaasmateriaal. Hier staat dus altijd een laagje water in waar jij lekker met je voeten in kunt bungelen...heerlijk verfrissend!

  Het opblaasbare eiland is voorzien van een opblaasbaar platform, waarlangs je gemakkelijk in- en uit de flamingo kunt klimmen. Dit platform kun je er eventueel ook vanaf halen. Rondom de flamingo zitten verschillende handvatten en een grijpkoord. Handig om aan vast te houden als je voor wat verkoeling het water in bent gedoken! Ook kun je met deze handvatten het Flamingo lounge-eiland makkelijk optillen en en verplaatsen.
  Het opblaasbare Flamingo Eiland wordt geleverd met een anker. Dit is een zak die je kunt vullen met water of zand, en via een touw verbonden is aan het mega lounge eiland. Het anker zorgt ervoor dat de flamingo niet langzaam naar Engeland drijft terwijl jij rustig aan het chillen bent.

  Het Intex Flamingo Party Island is is gemaakt van 0,50 mm vinyl, van zeer stevige kwaliteit. Bovendien wordt er een stukje reparatiemateriaal meegeleverd zodat je een eventueel gaatje snel een eenvoudig kunt plakken.

  Product informatie: 
  - Merk: Intex
  - Model: 57267EU
  - Afmeting product: ca. 422cm lang x 373cm breed x 185cm hoog
  - Geschikt voor: 4 volwassenen
  - Materiaal: 0,50mm dik stevig vinyl 
  - Ingebouwde Koeler
  - Gaasdoek in het midden van het eiland voor het koelen van je voeten
  - Afneembaar instapplatform
  - Ankerzak met touw (kan gevuld worden met zand)
  - 4 bekerhouders
  - Leeftijd: vanaf 15 jaar
  - Gewicht: ca. 21,5 KG
  - Maximale belasting: 400 KG
  - Incl. gratis reparatie plakker
  - Afmeting verpakking: ca. 48,6cm breed, 29,9cm diep en 63,3cm hoog
  - CE goedgekeurd
  lees meer

  Specificaties