Intex Easy Set zwembad (Ø305x76 cm) met filterpomp, Blauw

  Intex Easy Setzwembad (Ø305x76 cm) met filterpomp

  79.95
  305
  vandaag besteld, morgen in huis

  Intex Easy Set zwembad (Ø305x76 cm) met filterpomp

  Met een Intex Easy Set 305x76 cm heb je direct een opblaasbaar zwembad dat compleet bij je thuis wordt geleverd. Zonder zorgen lekker zwemmen dus. Gemakkelijk op te zetten en gebruiksvriendelijk zijn slechts enkele kenmerken van de Intex Easy Set 305 x 76 cm. Loopt de zomer ten einde dan kun je middels de speciale afvoer gemakkelijk een tuinslang verbinden om het water snel af te voeren.

  Met pomp, zonder accessoires
  Dit Intex Easy Set zwembad wordt geleverd met zwembadpomp. Het zwembad wordt geleverd als één pakket. Het is dan ook niet mogelijk dit zwembad zonder de pomp te leveren. In de aanbevolen combinaties kun je eventueel extra accessoires bijbestellen, zoals een grond- en afdekzeil.

  Intex filterpomp
  De filterpomp die wordt meegeleverd heeft een pompcapaciteit van 1.250 liter per uur. In ongeveer 4-5 uur heeft de pomp het bad volledig rondgepompt. Denk eraan om iedere twee weken de filter te vervangen.

  Ondertegels
  Het wordt aangeraden om bij dit zwembad ondertegels aan te schaffen. Deze tegels voorkomen rotting en schimmelvorming, bieden bescherming tegen oneffenheden / scherpe oppervlaktes én hebben een isolerende werking voor het zwembadwater. Met één pak van 50x50cm ondertegels (8st.) kun je een oppervlakte van 2m² afdekken. Om het gehele zwembad op ondertegels te plaatsen is het belangrijk om voldoende tegels aan te schaffen. Voor dit zwembad zijn hiervoor 5 pakken voldoende.

  Kenmerken:
  - Formaat: Ø 305x76 cm
  - Filterpomp filtert 1250 L per uur
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking