Top Teaser - Baby uitzetlijst 2.0

De baby uitzetlijst

Baby op komst? Dan wil je niets aan het toeval overlaten. Hier vind je alles wat je nodig hebt om met een gerust gevoel naar het grote moment toe te leven. Van rompertje tot ledikant.

Essentials voor de zwangerschap

Ben jij in verwachting van een baby? Er komt een hoop op je pad zoals het regelen van een verloskundige, de kraamzorg en het ontdekken van de baby uitzetlijst. Maar je vraagt je vast ook af wanneer je toe bent aan zwangerschapskleding. Wil jij weten welke essentials echt niet mogen ontbreken aan jouw garderobe? Wij hebben alle zwangerschap essentials voor jou verzameld.

Welke babykamerstijl kies jij?

Het inrichten van de babykamer is een van de leukste dingen tijdens de zwangerschap. Een aantal spullen heb je altijd nodig zoals een ledikant of wieg, een commode en een aankleedkussen. De stijl die je gaat shoppen is natuurlijk nog wel naar eigen wens in te vullen.

Voor een mooiere toekomst

Je wilt het beste voor je baby. Nu en straks. Er komen steeds meer babyproducten die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Fijn voor nu (want het is altijd topkwaliteit). En fijn voor straks, want al deze producten dragen hun steentje bij aan een mooiere toekomst.

Voor de eerste keer samen naar buiten?

Wil je weten wat je allemaal nodig hebt om op pad te gaan met je baby? De eerste keer samen naar buiten kan best spannend zijn! Ontdek wat je allemaal nodig hebt om er samen op uit te gaan. Van kinderwagen tot de complete luiertas.

Meer inspiratie?

Ben jij in verwachting van je eerste kindje?

Dan wil je natuurlijk weten welke babyspulletjes jij allemaal nodig zult hebben tijdens de eerste maanden van wiegje tot rompertje tot hydrofiele doek. Hier vind je alle benodigdheden voor jouw baby in een complete baby uitzetlijst. Wanneer koop je spullen voor de babyuitzet? Dat ligt helemaal aan jou, je hebt genoeg tijd om de spullen gedurende de zwangerschap bij elkaar te shoppen. Het is verstandig om op tijd te beginnen zo ervaar je de minste stress op het laatste moment en kun je alvast beginnen met de voorpret. Zorg er in ieder geval voor dat je tenminste een maand voor de uitgerekende datum alle belangrijke babyspullen in huis hebt. Hetzelfde geldt voor de vluchtkoffer naar het ziekenhuis, deze mag klaarstaan vanaf week 35. Zo kun je met een gerust hart uitkijken naar de geboorte van je kindje. Download de baby uitzetlijst, ontdek alle musthaves en doe inspiratie op voor de babykamer.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help