outfits voor een stijlvolle winter

shop de look

outfits voor een stijlvolle winter

Koufront in aantocht? Hoog tijd voor een warme jas, een fijne trui en goede boots. Om het je helemaal makkelijk te maken, hebben we een paar van onze favoriete outfits op een rijtje gezet. Boots, broeken, truien en jassen die naadloos op elkaar aansluiten. Graag gedaan.

casual country style

casual country style

Deze fraaie roestbruine parka van Scotch & Soda heeft een lekkere warme binnenjas in contrasterend blauw. Eenvoudige jeans en stevige veterboot eronder maken het geschikt voor off the road wandeltripjes.

red meets blue

red meets blue

Mooi rood is niet lelijk. En mooi blauw ook niet. Voeg ze bij elkaar en je zit sowieso goed. Rol je pijpen op om je boots wat extra exposure te geven.

mannen uit de bronstijd

mannen uit de bronstijd

De brons gekleurde trui contrasteert mooi met het legergroen van de jas. Deze slimfit jeans is gemaakt van stretchdenim. Zit sowieso als gegoten.

wintertaferelen

wintertaferelen

Het schaatsseizoen gaat beginnen, dan is de Mart Smeets-trui weer in opkomst. Wolle truien met winterse motieven. Dit is de vestvariant. Oranje coltrui eronder voor de ware koukleum. Mogen wij dat zeggen? Ja, dat mogen wij zeggen.

hallo poolwind!

hallo poolwind!

Wordt het écht koud? Dan is het tijd voor het zwaardere werk. Een winterjas die -40 aankan bijvoorbeeld. Met deze stijlvolle wintersportoutfit in zwart-wit kom jij de winter wel door. Wat die winter ook brengt.

Een aantal looks op een rij gezet speciaal voor jou. Voor welke outfit ga jij?