wehkamp's eigen merken

gemaakt voor jou

wehkamp's eigen merken

wehkamp, BEACHWAVE, whkmp's own, anytime & Ruby. Ontdek hier al onze eigen labels

Ruby

Ruby

World meet Ruby – de feestcollectie. Ruby brengt stijl en comfort samen, met items waarmee je moeiteloos de overgang van dag naar nacht maakt. Ruby combineert vrouwelijke designs met edgy details – denk aan mouwen met ruches en split details, gecombineerd met luxe stoffen en rijke kleuren. Ruby laat je kiezen uit verschillende stijlen, zodat jij er zeker van kan zijn dat je op elk feestje een spectaculaire entree maakt. Wehkamp is altijd op zoek naar nieuw talent om mee samen te werken. We zijn dan ook erg blij en trots dat deze betaalbare feestmodelijn is ontworpen door Sabrina Elena Marinus, student aan de Amsterdam Fashion Academy.

anytime

anytime

anytime staat voor vrouwelijkheid en comfort met een trendy touch. De collectie is tijdloos, toegankelijk, smaakvol en multifunctioneel, daardoor kun je zijn wie je wilt zijn. Voor iedere gelegenheid bieden wij de perfecte outfit of het perfecte intereieur. De ontwerpen worden vol toewijding en liefde ontworpen en doorontwikkeld door een hecht team. Het team heeft veel oog voor detail, stijl, kwaliteit, afwerking en vorm. Wij brengen moderne klassiekers die mooi zijn en ook mooi blijven. Het aanbod in speciale prints en kleuren geven de collectie een verrassende twist.

BEACHWAVE

BEACHWAVE

Het merk BEACHWAVE biedt een uitgebreide collectie zwemkleding met perfect draagcomfort en steun op de juiste plekken. Zodat jij je zeker kan voelen tijdens het zwemmen. Onze designers ontwikkelen elk seizoen nieuwe prints en kleuren volgens de laatste trends. Daarnaast hebben we een constante basis collectie. We kijken nauwkeurig naar alle details van onze designs om een mooie collectie neer te zetten. Het team streeft naar de perfecte fit. We kiezen materialen die zorgen dat de kwaliteit van de badpakken, bikini’s en tankini’s goed blijft tijdens het zwemmen en zonnen.

whkmp's own

whkmp's own

De whkmp's own collectie is speciaal voor jou ontwikkeld. De collectie is up to date volgens de laatste trend en comfortabel tegelijk. We gaan zelf naar onze fabrieken toe zodat we kunnen zien hoe onze meubelen verantworod worden geproduceerd en voldoen aan onze eisen. Is jouw tuin of huis toe aan een opfleur beurt? Ontdek hier de mooiste loungesets, tuinbanken, bedden, tafels en stoelen!