elk kind een eigen stijl

shop jouw style

elk kind een eigen stijl

Niemand houdt van hokjesdenken, maar stiekem doen we het heel veel. Zolang we beseffen dat je niet vast zit in die hokjes, is daar ook niks mis mee. Je bent vrij om te hokjeshoppen. Dat geldt ook voor kinderen. Wij hebben een aantal types gedefinieerd zodat je eenvoudig binnen één stijl kan shoppen.

hip & trendy

Je volgt de trends op de voet. En je bent niet bang op te vallen. Je combineert graag verschillende stijlen (bijvoorbeeld stoer met lief), om zo iets eigens te creëren.

no nonsense

No nonsense is jouw middle name. Je hoeft niets zo nodig op te vallen. Je houdt van strakke lijnen, rustige prints en niet teveel poespas. Every day is casual friday zeg maar.

play it tough

Je wandelt zelverzekerd en nonchalant door het leven. Je houdt van kleding met rafelrandjes. Opvallende logo's, slijtagedetails, dat soort dingen. Kleur is prima, maar dan bij voorkeur neon.

cool & comfy

Je laat je niet snel van de wijs brengen. Dat straal je uit, ongeacht wat je draagt. Dat accentueer je door stoere en sportieve kleding te dragen, die ook nog eens lekker zit.

pure romance

Jurkjes zijn jouw lievelings. En bloemenjurkjes helemaal. Zachte pastelkleuren en ronde vormen (weg met hoeken!) maken je blij. Als het even kon liep je altijd rond in de ondergaande zon, want dan is het licht zo mooi.