da's fijn! sintcadeaus voor groot en klein

sintcadeaus

da's fijn! sintcadeaus voor groot en klein

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er, om een beetje orde in de chaos van het grote speelgoedbos te scheppen. Wij hebben de populairste sintcadeaus van dit moment voor je verzameld. Handig op leeftijd, zodat je snel weet waar je moet zijn.

0 - 4 jaar

0 - 4 jaar

Je bent net op de wereld en je wilt wat. Alles vastgrijpen, uit elkaar halen, proeven en weg smijten bijvoorbeeld. Hier vind je het leukste speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters. Het soort speelgoed dat wel tegen een stootje kan, helpt om je motoriek te ontwikkelen, de hersens prikkelt en héél erg leuk is.
4 - 8 jaar

4 - 8 jaar

Wat zijn de leukste spelletjes van dit moment? Welke LEGO is er populair? En zijn er nog ontwikkelingen in Barbie-, knutsel- en knuffelland? Ontdek hier het leukste speelgoed voor racemonsters, knuffelkonten, poppenspelers, spelletjesfanaten, wetenschappers en techneuten in de leeftijd van vier tot acht.
8 tot 12 jaar

8 tot 12 jaar

Eigenlijk wil je het liefste een iPhone. Of de hele dag gamen. (Net als al je vriendjes en vriendinnetjes.) Gelukkig vind je op deze plek spelletjes, games en speelgoed waar zelfs kinderen die zich voor van alles te oud voelen, heel erg blij van worden.
12 - 100 jaar

12 - 100 jaar

Je bent nooit te oud om te spelen. En al helemaal niet om spelletjes te spelen. Of om te gamen. Of om muziek te luisteren. Op deze plek vind je de leukste cadeautjes voor kinderen die zich geen kind meer voelen. En voor volwassenen die graag zo nu en dan nog kind zijn.
geen speelgoed, wel leuk om te krijgen!

geen speelgoed, wel leuk om te krijgen!

Sinterklaas mag dan wel een kindervriend heten, ook voor volwassenen heeft de Goedheiligman altijd wel iets moois in de zak zitten. Een leuk paar sokken. Een nieuwe onderbroek. Een lekker geurtje. Een koptelefoon. Dat soort dingen. En die vind je hier: de mooiste cadeaus, voor dames en heren.
schoencadeaus

schoencadeaus

De leukste cadeaus voor de kleinste prijsjes vind je hier. En als de Sint nu slim is, koopt hij alle schoencadeautjes in één keer. Want elk jaar gebeurt het wel dat een kind een schoen zet en de volgende dag geen cadeau blijkt te hebben gekregen. En wie mag het dan weer oplossen? Precies. Dan is Sinterklaas ineens nergens te bekennen en mogen de ouders het oplossen.