sinterklaas cadeaus 0 tot 3 jaar
  • home
  • Sinterklaascadeaus voor 0 t/m 3 jaar

Sinterklaascadeaus voor 0 t/m 3 jaar

Op zoek naar Sinterklaas cadeautjes voor een baby of peuter? Bij Wehkamp vind je veel cadeau inspiratie voor de allerkleinsten van het gezin. Bijtspeeltjes, knuffels en een knisperboekje voor baby's. Mooie houten blokken, Duplo en loopautootjes voor peuters. Voor jongens en meisjes van 0 tot 3 jaar vind je de mooiste cadeaus.

Bouwen voor de kleinsten

Duplo, houten blokken en meer.

Babyspeelgoed

Om in te bijten en mee te knuffelen.

Knutselen voor de kleinsten

Kleien, kleuren en meer speelplezier.

Voertuigen voor de kleinsten

Treinen, motors en takelauto's.

Poppen voor de kleinsten

Van BABY born tot Barbie.

Populaire merken

Sinterklaas is een feest voor iedereen, dus ook voor de allerkleinsten van de familie. De fijnste cadeau ideeen vind je hier.

Wat geef je aan een baby?

Het eerste Sinterklaasfeest is heel speciaal, ondanks dat de kinderen het nog niet bewust meekrijgen. Maar wat geef je aan een baby? Het eerste jaar is een echte ontdekkingsreis, alles is nieuw: kleuren, geluiden, vormen. Daarom is babyspeelgoed vooral gericht op het nieuwsgierige kind. Een zachte knuffel, een bijtspeeltje of een rammelaar. Daarnaast vinden ze het leuk om samen een boekje te lezen of te spelen in bad met een leuk badspeeltje. Uiteraard krijgen ze hun eerste hapjes en daar hoort een mooi kinderservies bij. Koop babyspeelgoed voor Sinterklaas online bij Wehkamp, met of zonder geluid.

Wat geef je aan een dreumes?

Je kind is 1 jaar geworden en de wereld wordt steeds een beetje groter. Ze leren lopen, blokken stapelen en misschien al een paar woordjes. Een loopauto is heel geschikt voor de eerste stapjes. Maar ook een boekje om samen te lezen en houten blokken zijn geschikte Sinterklaas cadeaus. Houten speelgoed is altijd een goed idee om te geven met Pakjesavond. Maar ook speelgoed voor in de zandbak, want alle jongens en meisjes zijn water en zand spelen. Een lekkere pyjama en warme sloffen maken 5 december compleet.

Wat geef je een peuter?

Als je kind 2 jaar is kan hij zelf zijn Sinterklaas cadeautjes uitpakken. Dat niet alle cadeaus voor hem zijn blijft wel lastig. Voor een jongen of meisje van 2 jaar hebben we het mooiste speelgoed. Denk bijvoorbeeld aan een loopfietsje, zandbak of de eerste stiften. Maar ook een pop of kleine bal vallen in de smaak. Een echte bouwer in huis? Kijk dan eens bij Duplo, en houten blokken voor jongens en meisjes. Voor racers en snelle kinderen van 3 jaar hebben we mooie auto’s, trekkers, vrachtauto’s en racebanen. Genoeg cadeau ideeën voor schoencadeautjes en pakjesavond!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.