schoencadeautjes
  • home
  • Sinterklaas schoencadeautjes

Sinterklaas schoencadeautjes

De leukste cadeaus voor de kleinste prijsjes vind je hier. En als de Sint nu slim is, koopt hij alle schoencadeautjes in één keer. Want vanaf 20 euro verzenden wij je pakketje gratis. En bestel je je schoencadeautjes voor 11 uur? Dan bezorgen we je pakketje dezelfde dag nog. Kunnen de kinderen vanavond hun schoen nog zetten.

Schoencadeautjes

Kleinigheidjes tot 7 euro
Schoencadeautjes

Schoencadeautjes

Kleinigheidjes tot 10 euro
Schoencadeautjes

Schoencadeautjes

Tot 15 euro

Schoencadeautjes

Tot 20 euro

Populaire merken

Liedjes zingen bij de schoorsteen, een wortel voor Ozosnel en natuurlijk ook een mooie tekening voor Sint en Piet. Eigenlijk moet je al op bed, maar misschien eerst nog een liedje zingen, zodat je zeker weet dat Sinterklaas je gehoord heeft. Wat zou hij nu weer in je schoen doen? De vorige keer had je Lego gekregen en wat pepernoten. En hij weet toch wel dat je een zusje hebt gekregen? Ze is dol op knuffels en rammelaars.

Kleine cadeautjes onder de 10 euro

Bij Wehkamp vind je een uitgebreid assortiment schoencadeautjes onder de 10, 15 en 20 euro. Van Playmobil tot stiften, van spelletjes tot autootjes. Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind de leukste cadeau ideeën. Koop je schoencadeautjes online bij Wehkamp. Vanaf 20 euro verzenden we gratis. Zo kunnen ze elke avond hun schoen wel zetten!

Oh kom er eens kijken

De volgende ochtend ga ik snel naar beneden. De wortel en de tekening zijn weg en ik vind kleine cadeautjes voor mij en mijn zusje. Papa heeft nieuwe sokken gekregen en mama douchegel. Ook liggen er lekkere pepernoten bij onze schoenen. Sinterklaas heeft ons flink verwend en ik heb hem niet eens gehoord vannacht.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.