playstation 5 MIGRATION

PlayStation5

PlayStation® 5 De PS5™ -console biedt nieuwe spelmogelijkheden die je nooit had verwacht.

Play Has No Limits™

Vooradigheid

De vraag naar de nieuwe PS5™ is enorm. Helaas is er geen voorraad en beschikbaarheid. Voorlopig zal zowel de PS5 als de digitale versie niet geleverd kunnen worden.

Bliksemsnel

Met de kracht van een aangepaste CPU, GPU en SSD met geïntegreerd I/O-systeem verlegt deze PlayStation-console de grenzen van wat mogelijk is.

Verbluffende games

Geniet van ongelooflijke graphics en ervaar nieuwe PS5™-functies.

Adembenemend realistisch

Ontdek een diepere game-ervaring met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audiotechnologie.

Play Has No Limits™

DualSense™ wireless controller

Ontdek een diepere, ongelooflijk meeslepende game-ervaring waarmee je de actie daadwerkelijk in je handen kunt voelen. De DualSense™ draadloze controller biedt meeslepende haptische feedback, dynamische adaptieve triggers en een geïntegreerde microfoon, en dat allemaal in een iconisch en comfortabel ontwerp.

DualSense™ wireless controller

DualSense™ charging station

Laad maximaal twee DualSense™ draadloze controllers tegelijk op en dock ze snel en eenvoudig met het klikontwerp van het oplaadstation. Je controllers laden net zo snel op als wanneer ze aan je PS5™-console zijn aangesloten – je kunt je USB-poorten vrij houden zonder aan prestaties te hoeven inleveren.

PULSE 3D™ wireless headset

Geniet van een naadloze, draadloze ervaring met een headset die is gemaakt voor 3D-audio op PS5™-consoles. De PULSE 3D™ draadloze headset beschikt over een verfijnd ontwerp met twee microfoons met ruisonderdrukking, een ingebouwde, oplaadbare batterij en talloze toegankelijke knoppen.

Play Has No Limits™

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.