Pampers WHD stapelbeeld met baby 2021 MIGRATION
Pampers WHD stapelbeeld met baby 2021 MIGRATION

Pampers

Kleine of grote baby's, kruipende of rondlopende baby's… Pampers heeft een luier of luierbroekje voor elke baby!

Pampers Harmonie

Ontdek onze Pampers Harmonie luiers en luierbroekjes; gemaakt met hoogwaardig katoen, zachte plantaardige vezels en andere zorgvuldig geselecteerde materialen. Met de droogheid en bescherming die je van Pampers verwacht.

Voordelen en kenmerken

  • Hypo-allergeen
  • Dermatologisch getest
  • Gemaakt zonder lotion, zonder parfum en zonder een van de 26 allergenen uit de EU lijst

Pampers Premium Protection

Geef je baby's huid de beste bescherming met Premium Protection luiers, en laat hem in alle vrijheid de wereld ontdekken in het zachtste en meest comfortabele Pampers luierbroekje.

Pampers Babydoekjes

De babydoekjes houden je baby's billetjes niet alleen schoon, maar ze beschermen ook tegen irritatie. Bovendien zijn alle doekjes dermatologisch getest, en geschikt voor handen en gezichtjes!

Pampers Baby-Dry

Luiers met luchtdoorlatende banen laten de huid ademen en houden je baby's billetjes, tot 12 uur lang droog. Verkies je gemakkelijk verschonen? Ga dan voor de luierbroekjes; je trekt ze aan in 1 beweging en je scheurt de zijkanten eenvoudigweg los om ze uit te trekken. De Pamper Night Pants Luierboekje bieden zelfs een extra bescherming tijdens de nacht. De superabsorberende kern absorbeert vocht onmiddelijk en houdt de babybillertjes tot wel 12 uur droog.

Nieuw van Pampers: Harmonie Hybrid

Een deels herbruikbaar, deels wegwerpbaar luiersysteem dat bestaat uit een herbruikbare, wasbare luier en een zachte wegwerpbare toplaag, gemaakt met plantaardige materialen. Samen bieden ze een bescherming rondom tegen lekken.

  • Aanpasbare luier Onze herbruikbare wasbare luiers hebben een aanpasbare maat en groeien met je baby mee. Deze worden gebruikt met de absorberende wegwerpbare toplagen voor een bescherming rondom tegen lekken.

  • Toplaag met plantaardige materialen De toplagen zijn gemaakt van materialen die zachte, plantaardige vezels bevatten.

  • 0% parfum

  • Wasbare luiers gemaakt van waterdicht materiaal De wasbare luier is gemaakt van super zacht en waterdicht materiaal om je baby droog te houden.

Meer informatie? Bekijk de Harmonie Hybrid factsheet.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.