Top Teaser Lite - Marie Jo
Top Teaser Lite - Marie Jo

Marie Jo

Het Belgische lingerielabel Marie Jo creëert perfect passende lingerie en swimwear waarin vrouwen zich zelfverzekerd en empowered voelen, de hele dag door. Elke Marie Jo-bh heeft een geweldige pasvorm, die ongekend comfortabel zit en elk type borst flatteert. Van ingetogen lingerie-essentials tot uitgesproken eyecatchers, Marie Jo heeft de perfecte lingerie match voor elke mood en gelegenheid.

Marie Jo BH's

De BH’s van Marie Jo ondersteunen je boezem, creëren een elegant silhouet, bieden topcomfort én krikken je zelfvertrouwen op. Kwaliteitsvolle en mooie lingerie, zodat je met het nodige zelfvertrouwen aan jouw dag kan beginnen!

Marie Jo Slips

Voor elk soort bil bestaat een passend slipje. Hipster, string, short, string of … ? Het ene onderbroekje is de andere niet! Verschillende modellen die elk op hun manier onze billen eer aan doen.

MyInvisibleForce

Wanneer je lingerie goed zit, dan zie je dat ook aan de buitenkant, want je voelt er je net dat tikkeltje meer zelfverzekerd door. Dat is waar MyInvisbleForce van Marie Jo voor staat!

De badmode collectie

Wist je dat, de pasvorm/fit in jouw gekende Marie Jo lingerie dezelfde is als de pasvorm in Marie Jo’s badmode? Duik nu in de Swim-collectie.

Nieuw seizoen

De nieuwste collectie van Marie Jo is binnen! Een perfecte fit gemixed met rijke, kleurrijke tinten en verrassende kant vind je terug in de nieuwste fashion seizoen van Marie Jo.

Iconische collecties

Ervaar de perfecte balans tussen een vertrouwde pasvorm, comfort en verfijnde designs; dat is waar de Icons van Marie Jo voor staan.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.