JBL MIGRATION
JBL MIGRATION

JBL

JBL audio: voor kraakhelder geluid en diepe bassen. Voor thuis en onderweg. Koop je favoriete JBL bij Wehkamp

JBL bluetooth speakers

Een batterij die lang meegaat en zelfs je devices kan opladen, Bluetooth technologie en sublieme geluiskwaliteit. Met JBL Bluetooth speakers neem je je muziek overal mee naartoe en deel je het via de JBL connect app.

Luister overal naar je favoriete muziek. JBL speakers zijn er in verschillende varianten en formaten. Hoe draagbaar wil je 't hebben? Ga voor een waterdichte bluetooth speaker van JBL voor aan 't strand of zwembad.

JBL headphones

Van in-ear, on-ear en over-ear tot bedraad of volledig draadloos. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je bent zeker van ongekende geluidskwaliteit.

Even rustig werken, filmpje kijken, sporten, silent disco at home. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een passende JBL headphone voor. Kies een model met noise-cancelling en je bent helemaal een met je muziek, luisterboek of video zonder last te hebben van je omgeving

JBL Partyboxen

De JBL PartyBoxen zijn krachtige partyluidsprekers met JBL-geluidskwaliteit en spectaculaire full-panel lichtshows. Sluit gewoon je microfoon of gitaar aan en beklim het podium of stream je playlist via Bluetooth of van een USB-stick. De DJ en Party Band met led-licht maken van je feestje een concert! Verbind twee PartyBox-luidsprekers draadloos met de TWS-functie of bedraad via RCA-uitgang naar RCA-ingang. Laat het feest beginnen!

JBL soundbar

Maak van je woonkamer een bioscoop of stadion met JBL soundbars. Omring jezelf met surround geluid, alsof je midden in de actie zit.

Met een JBL soundbar haal je indrukwekkend geluid naar je woonkamer. Het geluid van de soundbar is kristalhelder. Meer bas nodig? Kies dan de optionele subwoofer.

JBL live series

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.