Wonen & slapen - thuiskantoor

Thuiskantoor inrichten doe je zo:

We werken tegenwoordig allemaal meer thuis, daarom is een thuiskantoor een groter onderdeel geworden van de inrichting. Een goede werkplek draagt bij een hogere productiviteit, hier lees je alles om je thuiskantoor goed in te richten.

Een echte must: een goed bureau

Een goed bureau is essentieel voor een fijne thuiswerkplek. Bij de aanschaf van je bureau moet je goed letten op de afmetingen. Kies een bureau waar je makkelijk al je spullen kwijt kan, die ook goed in de ruimte past. Wehkamp heeft een uitgebreid assortiment bureaus, voor ieder thuiskantoor een goed bureau.

Een echte must: een goed bureau

Een bureaustoel om comfortabel de dag door te komen

Een goede bureaustoel is een essentieel onderdeel van je thuiskantoor. Werk je veel thuis? Dan is een ergonomische bureaustoel een goede keuze. Bij Wehkamp vind je veel verschillende soorten en kleuren bureaustoelen!

De finishing touch: een gezellige aankleding

Omdat we tegenwoordig heel wat uurtjes in ons thuiskantoor doorbrengen is de aankleding van het kantoor belangrijker geworden. Een gezellige werkplek kan zorgen voor een hogere productiviteit. Een mooi vloerkleed of een plant kan al snel meer sfeer creëren. Daarnaast is een bureaulamp een goede toevoeging aan het interieur, vooral als je lange dagen maakt in je thuiskantoor.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.