Tuin - 3 verschillende tuinstijlen

Ontdek deze 3 trendy tuinstijlen

Heb jij al zin in het aankomende lente seizoen? Onze stylisten in ieder geval wel. Ze hebben speciaal voor jou 3 verschillende tuinstijlen gecreëerd. Je kan alvast beginnen met de tuininrichting en opzoek naar leuke tuinmeubels. Laat je vooral inspireren en kom alvast in de lente sfeer!

Ethnic Life

Om het gevoel te krijgen dat je in Ibiza zit, ben je bij ethnic op het goede adres. Voor de tuin inrichting kun je verschillende kleuren met elkaar mixen & matchen, denk aan geel, oranje en roze. Maak het zo kleurrijk als je zelf wil. Daarnaast kun je tuinmeubelen van rotan, rieten en bamboe materiaal niet missen. Om het nog wat tropischer te maken, kun je leuke planten neerzetten. De final touch om toe te voegen aan de ethnic stijl zijn sierkussens met franjes & leuke verlichting. Dan is het helemaal compleet!

Ethnic Life

Sophisticated Elements

Deze stijl is strak, maar toch tegelijker tijd gezellig. Om sophisticated helemaal te creëren in je eigen tuin kun je gebruik maken van houten meubels gecombineerd met zwart-witte. Zet een leuke loungeset neer en voeg daarbij leuke accessoires zoals mandjes, bijzettafels, bloempotten en plantenhangers. Vergeet niet een parasol te kopen om even in de schaduw te zitten en toch te kunnen genieten in de tuin.

Soft industrial stijl

Soft industrial is een stijl waarbij je vooral gebruik maakt van pastel kleuren. Bij deze stijl kun je volledig in 1 kleur thema blijven of alle pastel kleuren met elkaar combineren. Om te beginnen met de tuininrichting kun je kleurrijke tuinstoelen in de tuin zetten. Ook de accessoires kunnen niet ontbreken zoals vazen, vloerkleed en kussens. Dan ben je ready om lekker te zitten in de zon en te genieten!

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.