Wonen & slapen- topteaser meetsevice

Meet- en montageservice

Je gordijnen worden bij ons altijd gratis op maat gemaakt. Je betaalt alleen voor de gekozen stof en het formaat. Ook betaal je voor eventuele extra’s zoals een voering, loodveter of trekstang. Heb je hulp nodig met het meten of het ophangen van je nieuwe gordijnen? Dan kan met onze meetservice en montageservice.

Hulp nodig?

Wil je zeker weten dat je gordijnen precies passen? Dat kan met onze meetservice. Een expert komt langs om alles voor je in te meten. Wel zo fijn. We hebben ook een montageservice. Dan komt iemand langs om je nieuwe gordijnen op te hangen.

Meetservice
De expert meet zowel in als op het kozijn de juiste maten op. Daarnaast wordt er beoordeeld of de gekozen plek ook technisch gezien geschikt is voor montage. Zo zorgen we er voor dat je gegarandeerd de juiste maten ontvangt. Dit zorgt voor een stukje zekerheid.

Montageservice
Het ophangen van een gordijn lijkt simpel, maar soms wil je hier toch wat hulp bij hebben. In dit geval hebben wij een expert klaarstaan die de montage van de rails en roede uitvoert. Zo zorgen wij ervoor dat jij optimaal kan genieten van je nieuwe gordijnen.

Hulp nodig?

Hoe werkt het?

Via onze configurator kan je de keuze maken of je gebruik wil maken van de meetservice of de montageservice. De gordijnenexpert neemt dan binnen drie dagen contact met je op om een afspraak te maken.

Tijdens de afspraak worden de juiste maten opgemeten en ontvang jij deze via mail of op papier. Met deze gegevens kan je zelf de gewenste gordijnen bestellen. Afhankelijk van de levertijd neemt de expert weer contact op om een afspraak in te plannen voor de montage (als je hiervoor hebt gekozen). Na afronding zetten beide partijen een handtekening ter akkoord en worden de servicekosten berekend op de factuur.

Hoe werkt het?

Hoe te meten: instructievideo

Hoe je precies moet meten zie je hierboven in de instructievideo.

Wat kost het?

Meetservice
Voor de meetservice rekenen we als starttarief 69.- (inclusief inmeten van drie gordijnen). Voor ieder extra raam betaal je 5.50 per raam.

Montageservice
Voor de montageservice wordt er per rails of roede gerekend. Hoe langer de rails, hoe hoger de montagekosten. Aan de hand van een staffel worden deze kosten berekend. Een rail of roede tot 3 meter is 47.50 per stuk, oplopend tot een rails of roede van 11 meter en langer voor 97.- per stuk.

Wat is het stappenplan?

  1. Kies bij het bestellen van gordijnen op maat voor de meetservice of montageservice.
  2. Binnen 3 dagen neemt de gordijnexpert contact met je op om een afspraak te maken.
  3. Eerst komt de expert langs om alles op te meten.
  4. De afmetingen ontvang je per e-mail of op papier. Zo kan je het gewenste gordijn bestellen.
  5. Wanneer het gordijn klaar is, wordt er opnieuw binnen drie dagen een afspraak gemaakt voor montage (als je hiervoor gekozen hebt).
  6. Het gordijn wordt bezorgd en eventueel gemonteerd door een expert.
  7. Tot slot ontvang je een klanttevredenheidsonderzoek via de mail.

Twijfel je over de kleur of het materiaal?

Naast de meetservice en montageservice kan je bij ons ook eerst een kleurstaal bestellen. Het is namelijk al lastig genoeg om via een scherm een materiaal goed te kunnen bekijken. Met een kleurstaal kan je de structuur van het materiaal, maar ook de kleur en eventuele printjes beter zien. Daarnaast kan je goed zien of een materiaal of kleur bij de rest van het interieur past.

Bij de verschillende gordijnen kan je aangeven of je een kleurstaal wil. De kleurstalen zijn in A4 formaat waardoor je ze goed kan bekijken. Een staal kost 0.99 per stuk, maar mag niet geretourneerd worden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.