Hulp bij het kiezen voor buiten tafelen

Buiten tafelen

Er is niets fijner dan op een warme zomeravond lekker buiten barbecueën of buiten tafelen. Een goed glas wijn of een lekker fruitbiertje met het juiste gezelschap kan je uren buiten vertoeven. Maar wat zijn nou echte musthaves om buiten tafelen zo aangenaam mogelijk te maken?

Het kiezen van tuinmeubelen

Allereerst is het fijn om een goede setting te hebben om de hele avond te kunnen natafelen of op te loungen. Bij Wehkamp bieden we zowel complete loungesets voor in de tuin als fijne tuinsets welke bestaat uit een tuintafel en eettafelstoelen. Ga jij voor lekker languit op de loungebank? Of gezellig aan een hoge tafel blijven hangen na het diner?

Het kiezen van tuinmeubelen

Decoratie voor buitenshuis

Om je balkon, tuin of patio zo’n fijn mogelijke plek te maken is het toevoegen van decoratie erg geschikt om snelle aanpassingen te doen en jouw buitenplek als een warme woonkamer te laten voelen. Wat dacht je van een verlichtingsslinger met lichtbollen of andere tuinverlichting? Of wellicht wil je toch wat extra sierkussens op de loungeset of een plaidje voor de iets koudere dagen. Ook een buitenkleed geeft net even iets meer sfeer en warmte. Kijk snel in ons assortiment met decoratie voor de leukste aankleding van jouw tuin!

Decoratie voor buitenshuis

Koken & tafelen

Na een barbecue kan je lekker natafelen maar ook een lekker diner kan buiten plaatsvinden. Voor een mooie servering hebben we verschillend servies, bestek, glazen, karaffen, serveerschalen, tafelkleden en meer. Ontdek het hele assortiment koken & tafelen met verschillende merken en kies jouw favorieten. Liever nog wat toevoegen ter decoratie op tafel? Kijk dan eens bij onze bloempotten, vazen en kaarsen.

Lekker barbecueën

Voor het complete buiten tafelen effect is er niets beter dan een uitgebreide barbecue met een mooie tafelsetting, in een fijne omgeving. Hou jij van uitgebreid barbecueën? Kijk dan eens bij onze kamado barbecues. Liever een snel stukje vlees zonder te lange wachttijd? Kies dan voor een elektrische barbecue. Welke barbecue je ook kiest, een uitgebreide barbecue zorgt altijd voor een hoop gezelligheid en lekker samen buiten zijn!

De tuin gezellig maken met woonaccessoires

Voor de puntjes op de i kan je wat woonaccessoires van binnen ook buiten gebruiken. Maar let wel op dat niet alles geschikt is om buiten te laten, dus vrijwel alle woonaccessoires moeten uiteindelijk weer mee naar binnen. Maar een plaid, een kaars of wat extra sierkussens is altijd fijn om extra te hebben als sfeermakers. Bekijk ons complete assortiment woonaccessoires en kies jouw favorieten.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.