betoverende outfits voor elk feestje

shop de look

betoverende outfits voor elk feestje

De feestdagen beginnen met het optuigen van de kerstboom (ergens in de week na Sinterklaas). Volgende moment: het grote kerstfeest op school. Daarna Kerstavond, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en Oud & Nieuw. Eigenlijk is deze hele periode één groot feest. Hieronder wat outfits om al die feestjes nóg leuker te maken.

zilver & kant

zilver & kant

Tegelijkertijd stoer en feestelijk. Met dank aan de zilveren plooirok, de kanten longsleeve en de zwarte gelakte Dr. Martens die harder shinen dan de gemiddelde kerstbal.

very classy

very classy

Kijk eens wie daar de show steelt! Met een driedelig pak ben je chiquer dan chic. Wel oppassen dat niemand jouw glas met wijn vult omdat je er net iets te volwassen uit ziet.

twinkel twinkel

twinkel twinkel

Zilvergekkie? Dan is dit dé outfit to go. Zilveren truitje, rokje met zilver én zilveren Dr. Martens. En dan zit het ook nog eens heel lekker! Oftewel: je kan naar hartelust rondrennen, dansen en kussenforten bouwen.

net even anders

net even anders

Opvallen moet je durven. Maar als je het durft, dan is dit jouw pak voor de feestdagen. Of je het nu draagt naar het schoolfeest, tijdens het kerstdiner of met Oud & Nieuw: met dit pak krijg je zeker alle ogen op je gericht.

pure magie

pure magie

Is het een rok of is het een jurk? We helpen je uit de brand: het is een jurk die er uitziet als een rokje met sweater. En lekker dat ie zit!

little black magic

little black magic

Het lijkt een little black dress, maar het is een little black rokje met een little black top. En die top is dan ook nog eens transparant met mooie zwarte stippen. Zwart hemdje eronder en het plaatje is compleet.

mijn allereerste party outfit

mijn allereerste party outfit

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met een stijlvolle kerstoutfit. Met een chic jurkje, onbetaalbaar leuke slofjes en een imitatieleer legging kan die allereerste kerst niet meer stuk.