jouw perfect match voor de feestdagen

shop de look

jouw perfect match voor de feestdagen

Waar is het feestje? Nou, waar jij je hoofd om de deur steekt en een spectaculaire entree maakt natuurlijk! Onze stylisten hebben alle jurkjes, schoenen en pakken eens goed bekeken en zeven spectaculaire outfits bij elkaar getoverd. Make the magic happen!

glamourama

glamourama

Dreaming of a sparkling xmas? Het rood van de lakleren pumps komt terug in de veelkleurige glitters van dit feestjurkje met semi-transparante mouwen. Handjes in de lucht, voetjes van de vloer en gaan met die in chocofondue gedipte banaan!

velvet fever

velvet fever

Zit heerlijk en staat fantastisch, dit fluwelen pak. Het grijsgroen contrasteert mooi met het goud van de satijnen blouse en glitterpumps. En het mooie is, dit pak kun je op drie manieren dragen: als pak, als broek, als blazer. Merry Xmas!

little black glitter dress

little black glitter dress

Oogverblindend, deze little black dress met goudkleurige glitters. Zwarte panty en suède pumps eronder en je bent klaar om de show te stelen. Zo simpel kan het zijn.

pailletten party

pailletten party

Dit vrolijke feestjurkje is gemaakt van een stretchbare stof, waardoor het extra lekker zit (handig tijdens het dansen). Dankzij de pailletten in de kleuren zwart, goud en roze concurreer je serieus met de kerstboom.

back to black

back to black

Wie houdt er niet van een zwart pak? Stijlvol, elegant en verrekte stoer. En dan is dit niet eens een echt pak, maar een samengesteld pak: fluwelen blazer met een flared pantalon. Glitterblouse voor wat extra feestelijkheid.

het glitterpak

het glitterpak

Voeg twee trends samen (het vrouwenpak + glitters), stop ze in de cocktailshaker, even schudden en voilà: het glitterpak. Extra fraai na aftopping met gouden blouse en zwarte pumps.

golden romance

golden romance

Gouden ballen in de boom, gouden ballen op je party dress. Met een transparante onderkant zodat je nog een glimp van je benen ziet. Voor vrouwen met een even flamboyant als romantisch karakter. Glitterpums eronder maken het extra feestelijk.

zwanger met een gouden randje

zwanger met een gouden randje

Met een zwangere buik wordt de mooiste tijd van het jaar extra bijzonder. (Niet in de laatste plaats omdat je extra vertroeteld wordt.) Speciaal voor deze magische tijd hebben onze stylisten een feestelijke positiejurk ontworpen. Met gouden zigzagrandje.