Top Teaser Lite - Inspiratie - Gastblog - Danielle - De leukste vakantie outfits voor ieder moment

De leukste vakantie outfits voor ieder moment

Zo, voor veel mensen is deze periode wel een periode waarin ze even vrij zijn. Zelf ben ik één van de geluksvogels die 5 weken zomervakanie heeft, omdat ik (naast mijn werk als content creator) een mooie baan in het onderwijs heb. Nu gaan wij niet zo vaak op vakantie, maar we doen wel leuke dingen en ik neem je in deze blog graag mee met wat ik dan aantrek op zo’n moment.

Lekker relaxen

Goed, ik moet bekennen dat ik ook vaak echt even rust moet nemen in mijn vakantie en dat doe ik het liefst door lekker met een boek op het balkon te zitten of even lekker te gaan wandelen. Op zo’n moment trek ik het liefst een heerlijke chill outfit aan. In de zomer zijn dat voor mij dan vaak t-shirt jurken, omdat die gewoon zo lekker zitten, maar ook een jogging shortje met een tof shirtje erop vind ik altijd erg fijn. Is het heel warm? Dan loop ik thuis gewoon rond in een sport bh met een sportshortje.

Lekker relaxen

Lekker de keuken in!

Mijn grootste hobby is tegelijkertijd ook een hele fijne ontspanning voor mij, namelijk de keuken in om lekker te bakken. Dit doe ik vooral graag tijdens regenachtige dagen in de vakantie. De mensen om mij heen hebben in de vakantie vaak ook net wat meer tijd, dus ik zorg graag voor een goed gevulde koektrommel zodat er altijd wat lekkers is als er iemand spontaan langskomt. Kopje thee of koffie erbij en genieten maar! Het liefst trek ik op bakmomenten sportkleding aan. Hierin kan je je lekker bewegen en dat vind ik tijdens zoiets toch het allerfijnste. Een flared broek met daarop een bijpassende top zit vaak ook heerlijk, dus ook die pak ik dan graag uit de kast.

Dagjes weg

Dit doen wij het allerliefst. Lekker de trein pakken en op zoek naar leuke plekken. Wij zijn gek op verschillende steden bezoeken en daar gaan we dan vaak op zoek naar leuke eetwinkels en eetplekjes. Meestal trek ik op zo’n dag spontaan iets uit de kast. Is het mooi weer dan zal het een fijne jurk met een toffe sneaker eronder zijn. Sneakers zijn voor mij op zulke dagen wel echt een must, want hoe leuk ik slippers of schoenen met een hak ook vindt, echt een hele dag daarop weg is voor mij niet weggelegd. Is het wat koeler? Dan trek ik het liefst een leuke jeans uit de kast met een shirtje erop en een giletje of colbertje, ook daar doe ik dan het liefst een toffe sneaker onder.

Nachtje weg en lekker uit eten

Af en toe pakken we ook de koffer in om ergens een nachtje te gaan slapen in een hotel. In de koffer vind je dan natuurlijk de standaarddingen zoals lingerie, een pyjama en verzorgingsproducten, maar vaak gaat er dan ook wel een laarsje met hak of een pump in, want dat vind ik weer leuk om aan te doen als we uiteten gaan. Overdag trek ik dan meestal gewoon iets aan wat ik tijdens een dagje weg ook aan zal trekken. Tijdens het uiteten is de kans groot dat ik een jurk aan heb, maar ook een pak vind ik altijd erg leuk. Ideaal ook op een warme zomeravond, want dan kan je lekker je jasje uitdoen of juist weer aan als het wat afkoelt.

Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Tot de volgende keer. Liefs, Daniëlle

Meer over Daniëlle

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Wehkamp & Co ambassadeur Daniëlle.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help