voor een mooiere wereld

groen & eerlijk

voor een mooiere wereld

Elke dag zetten wij stappen om Wehkamp duurzamer te maken. Om het klimaat minder te belasten. Om het productieproces eerlijker en transparanter te maken. En om jou de mogelijkheid te geven steeds meer producten te kiezen met een bewust verhaal. Die producten vind je op deze plek.

groen & eerlijk is het nieuwe zwart

Het aandeel van ons assortiment dat groen en eerlijk wordt geproduceerd, groeit met de dag. Op deze plek vind je kleding, meubels en beauty-artikelen die met liefde voor mens en natuur tot stand komen. Van merken die met duurzame materialen werken, minder chemicaliën gebruiken en minder water verspillen in het productieproces. En, ook niet onbelangrijk: alles even stijlvol als duurzaam.

stof om over na te denken

Bij het produceren van basismaterialen (zoals katoen of leer) worden vaak chemicaliën gebruikt. Niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor de mensen die hiermee moeten werken. Gelukkig zijn er steeds meer alternatieven, zoals biologisch katoen, gerecyclede materialen en het 100% biologisch afbreekbare lyocell.

elke dag een beetje beter

Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid naar de wereld. Zo zijn wij constant bezig met het verduurzamen van onze kantoren en distributiecentra, transport en met onze verantwoordelijkheid binnen onze eigen merken. Denk hierbij aan de sociale omstandigheden en het verkleinen van onze schadelijke ecologische footprint d.m.v. watergebruik en chemicaliën. Zo zijn wij bijvoorbeeld lid van BSCI, een organisatie die de omstandigheden in onze fabrieken monitort. Daarnaast hebben wij doelen gesteld voor verschillende materialen, zoals duurzaam katoen van Better Cotton Initiative en verantwoord hout van FSC. Nieuwsgierig geworden naar onze eigen merken? Neem een kijkje!

mode met een goed verhaal

Steeds meer merken zijn zich bewust van de impact die ze hebben op het welzijn van onze planeet. Veel van die merken hebben een bijzonder verhaal: een bevlogen oprichter, een unieke samenwerking of een verrassende innovatie. Ga op ontdekkingstocht.

pure beauty

Echte schoonheid zit van binnen zeggen ze wel eens. Dat geldt ook voor de beauty- en verzorgingsproducten die we hier voor je hebben verzameld. Deze producten bevatten uitsluitend natuurlijke of biologische ingrediënten. Goed voor je huid en voor de natuur.

oost west, thuis bewust

Je zit toch net wat lekkerder als ook je interieur een duurzaam tintje heeft. Op deze plek vind je bijvoorbeeld banken, lampen en dekbedovertrekken die op een eerlijke en groene manier geproduceerd zijn. Home sweet home!

voor een mooiere toekomst

Je wilt het beste voor je baby. Nu en straks. Er komen steeds meer babyproducten die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Fijn voor nu (want het is altijd topkwaliteit). En fijn voor straks, want al deze producten dragen hun steentje bij aan een mooiere toekomst.

duurzaam

Je gaat bewust om met energie. Vaker ga je met de fiets of het openbaar vervoer dan met de auto. En als je kiest voor de auto dan rijd je elektrisch. En daarom gebruik je producten die eerlijk en goed zijn voor het milieu.

eerlijkheid duurt het langst

En dat geldt ook zeker voor de duurzame kleding. Deze mode trek je met veel plezier en een goed gevoel aan. In de collectie kom je verschillende merken tegen. Samen vormen ze een grote collectie eerlijke kleding voor alle seizoenen en gelegenheden.