6x van top tot teen in het blauw

shop de look

6x van top tot teen in het blauw

Het mooie van denim: je kan het overal mee combineren. Bijvoorbeeld met nog meer denim. Dat je dan toch een paar heel verschillende outfits kan creëren, laten we je hieronder zien: zes outfits in alle tinten blauw. Spijkertof in spijkerstof.

cool and the gang

cool and the gang

Wij zijn een beetje stapel op deze lichtblauwe trenchcoat. Helemaal in combinatie met een strakke donkerblauwe skinny, stretchdenim blouse en witte sneakers. Cooler wordt het niet.

blue romance

blue romance

Deze high waist loose fit jeans van Levi's is een waar spektakel. Met een zwierige streepjesblouse erboven voeg je er nog meer vrouwelijkheid aan toe. Elegant en sexy.

naadje van de jeans

naadje van de jeans

De extra naden maken deze wide-leg jeans met hoge taille net even anders. Toffe donkerblauwe blouse en een paar witte Allstars eronder en klaar ben je. Zo simpel kan stijlvol zijn.

denim girl next door

denim girl next door

Met deze high waist bootcut jeans lijken je benen eindeloos door te gaan. T-shirt en openstaande blouse erboven, haar in een snelle staart en klaar is jouw quasi nonchalante niets-hoeft-look voor vandaag.

helemaal blauw van jou

helemaal blauw van jou

Draag je denim blouse los boven je donkerblauwe top. Fijne jeans en blauwe sneakers erbij en je zorgt weer voor meer blauw op straat. Wie wordt hier niet blij van? Wij wel.

zwanger in het blauw

zwanger in het blauw

Een goede positiejeans is nu echt wel wat je noemt een musthave. Tenminste, als je zwanger bent. Zit heel fijn en zorgt ervoor dat je buik er nog mooier uitziet. Het spijkerjasje en de donkerblauwe zwangerschapstrui maken het helemaal af.