7x verrassende denim looks

shop de look

7x verrassende denim looks

Het mooie van denim: je kan het overal mee combineren. En hoe vaker je het draagt, hoe meer karakter het krijgt. Hoe verschillend die karakters zijn, laten we je hieronder zien: zes outfits in diverse tinten blauw. Spijkertof in spijkerstof.

denim rock

denim rock

Zo. Dit is dus wat je noemt een blikvanger: deze denim kokerrok van Levi's. Met extra lange button fly. En met een semi-transparante blouse erboven voor nog wat extra klasse.

preppy vs. street

preppy vs. street

Zoek de verschillen. High waiste jeans ontmoet een jasje met ruitjes. En vintage boyfriend jeans meets luchtig jack.

blue romance

blue romance

Deze opvallende high waist loose fit jeans van LTB mag gezien worden. Met een stijlvolle denim blouse erboven voeg je er nog wat extra vrouwelijkheid aan toe. Spijkerjasje voor wat extra street credibility.

everybody jump

everybody jump

Sluit maar aan in de soultrain: met een denim jumpsuit gaat het leven vanzelf wat meer swingen. Gebruik het ceintuur om je figuur wat extra te accentueren.

still got the blues for you

still got the blues for you

Stoer en casual, maar toch heel erg vrouwelijk. Met dank aan het subtiele blouseje en een paar te gekke suède enkellaarsjes. Gaat heen en kick some ass!

famous blue dress

famous blue dress

Deze denim blousejurk is een eyecatcher die gezien mag worden. Zo simpel is het om een onvergetelijke indruk achter te laten.

zwanger in spijkerstof

zwanger in spijkerstof

Deze super skinny zwangerschapsjeans van Noppies zit heerlijk. Okergeel zwangerschapsshirt van Supermom erboven (ook verkrijgbaar in grijs) met spijkerjack van Levi's en klaar is je zwangerschapsdenim look.