vind jouw perfecte denim fit

voor jou verzameld

vind jouw perfecte denim fit

Denim is een wonderstof: het staat iedereen, je kan het overal mee combineren en hoe vaker je het draagt, hoe lekkerder het zit en hoe mooier het staat. Wij hebben de belangrijkste fits voor je op een rijtje gezet. Zodat jij de fit kan vinden die jou past als een tweede huid.

straight fit

straight fit

De straight fit is een klassiek model met een slanke rechte pijp. De ideale middenweg tussen skinny en wijdere modellen. En daarmee geschikt voor bijna elk figuur. Een allemansvriend dus. Of allevrouwsvriend, als dat een woord zou zijn.
bootcut fit

bootcut fit

De bootcut jeans loopt op de de onderbeen iets wijder uit. Daardoor lijken je benen iets langer (vooral als je hakken draagt). Heb je wat bredere heupen en dijen, dan brengt dit balans in je silhouet. Met een extra hoge taille (zoals deze jeans van ONLY heeft) lijken je benen nóg langer. Draag dan wel een korte top of draag de top in je broek.
flared fit

flared fit

Groovy! De flared jeans sluit bij de heupen strak aan en loopt vanaf de knie uit. Draag er een paar hakken onder en het lijkt meteen of je langere benen hebt. En slankere.
cropped fit

cropped fit

De cropped jeans stopt ongeveer bij de enkel en heeft vaak iets wijdere pijpen. Wordt vaak gedragen door vrouwen met lange benen: door de korte lengte van de cropped jeans ogen je benen namelijk wat korter. Goed te combineren met enkellaarzen of Dr. Martens.
skinny fit

skinny fit

Of je nu lange benen, ronde billen of gespierde kuiten hebt: de skinny jeans accentueert het allemaal. Dankzij de mix van katoen en elasthan zit er altijd stretch in skinny jeans en zitten ze erg lekker. Draag er een wijd T-shirt of trui boven voor maximaal effect. Eronder draag je hakken, sneakers of boots: het kan allemaal.
loose fit

loose fit

De wide fit of loose fit jeans heeft van boven tot onder wijde pijpen. Trendy, maar niet eenvoudig te stylen. Vooral als je wat kleiner bent, kan deze fit wat pompeus ogen. Om wat meer lengte te creëren, draag je hakken. En stop je top in je broek, zodat je taille zichtbaar blijft.