Happy nieuw schooljaar

nieuw

Happy nieuw schooljaar

Start het nieuwe jaar goed en vind hier alles voor school.

Happy nieuw schooljaar

Back to school! Het schooljaar begint weer! Niet ieder kind is er dol op, maar het hoort erbij en is een heel belangrijk deel van je leven vanaf de dag dat je vier jaar oud bent. En daarom kun je het beter ook maar meteen een beetje leuk maken. Of je nu een beachgirl, voetbalfan of DJ in spe bent, voor het eerst naar groep 1 of naar 4 havo gaat: wij hebben alles wat je nodig hebt als je back to school gaat. En alles om het een beetje op te vrolijken. Van kleding tot schooltassen voor jongens en meisjes en van bureaustoelen tot game consoles.

Klaar voor de klas

Het begint met de juiste schoolspullen. Vind hier je rekenmachines, maar ook drinkbekers en lunchboxen (hoewel oudere kinderen zich daar meestal iets te cool voor voelen). Tegenwoordig is op veel middelbare scholen een laptop of tablet onmisbaar. Let wel: niet alle laptops zijn geschikt voor elke school. Vaak werken scholen met lijsten waarop staat welke wel en welke niet zijn toegestaan.

Al deze spullen moet je natuurlijk ook mee kunnen nemen. En daar hebben we onze (rug)tassen van merken als Eastpak, Herschel en O'Neill voor.

Klaar voor het schoolplein

Uiteraard wil je er ook een beetje leuk uitzien als je naar school gaat. Met mode van merken als America Today, Vingino en WE-Fashion kun je hier voor elk type kind outfits samenstellen waarin ze gezien willen worden. Daarnaast is voor veel oudere kinderen een leven zonder smartphone ondenkbaar. En niet alleen om het rooster bij te houden, maar vooral ook om even te snapchatten, instagrammen en te appen dat ze iets later zijn. We hebben ze in elke prijsklasse, je hoeft echt geen honderden euro’s uit te geven om een smartphone te hebben waar je alle kanten mee op kan.

Klaar voor thuis

Er is natuurlijk ook een leven na school. Allereerst moet je natuurlijk een goede huiswerkplek hebben. Met een stevig bureau en een fijne bureaustoel. En een goed bed om in te slapen (niets zo belangrijk als een goede nachtrust) én in te leren. Maar als het huiswerk gedaan is, is je eigen kamer natuurlijk ook dé plek om naar goede muziek te luisteren of even flink te gamen.

Alleen bij wehkamp vind je al deze spullen op één plek. En alleen bij wehkamp bezorgen we alles vanaf 20.- gratis bij je thuis, op een moment dat het goed uitkomt. Oftewel: alleen bij wehkamp ben je in één keer klaar voor school. Back to school 2019-2020.