nieuwe outfit, laptop, alles

nieuw schooljaar

nieuwe outfit, laptop, alles

De vakantie zit er op, het nieuwe schooljaar is begonnen! Met nieuwe verhalen, nieuwe gezichten en nieuwe TikTok-moves. Dan wil je natuurlijk wel een beetje goed voor de dag komen. Met een nieuwe tas, nieuwe outfit, nieuwe laptop en een nieuwe jas. En die vind je hier!

toe aan weer naar school

Na weken thuisscholing, gaan de lagere scholen weer voorzichtig open. Hoe school er in het nieuwe normaal uitziet, zal gaan blijken. En hoe het schoolplein eruit ziet ook. Tikkertje op anderhalve meter afstand is wat moeilijk, maar met een beetje fantasie valt er wel wat op te vinden. Het zal wennen zijn, wij hebben in ieder geval alles in huis wat je nodig hebt als je weer back to school gaat. En alles om het een beetje leuker te maken. Van kleding tot schooltassen voor jongens en meisjes en van bureaustoelen tot game consoles.

Klaar voor het schoolplein

Uiteraard wil je er ook een beetje leuk uitzien als je naar school gaat. Met mode van merken als America Today, Vingino en WE-Fashion kun je hier voor elk type kind outfits samenstellen waarin ze gezien willen worden. Daarnaast is voor veel oudere kinderen een leven zonder smartphone ondenkbaar. En niet alleen om het rooster bij te houden, maar vooral ook om even te snapchatten, instagrammen en te appen dat ze iets later zijn. We hebben ze in elke prijsklasse, je hoeft echt geen honderden euro’s uit te geven om een smartphone te hebben waar je alle kanten mee op kan.

Klaar voor de klas

Het begint met de juiste schoolspullen. Vind hier je rekenmachines, maar ook drinkbekers en lunchboxen (hoewel oudere kinderen zich daar meestal iets te cool voor voelen). Tegenwoordig is op veel middelbare scholen een laptop of tablet onmisbaar. Let wel: niet alle laptops zijn geschikt voor elke school. Vaak werken scholen met lijsten waarop staat welke wel en welke niet zijn toegestaan.

Al deze spullen moet je natuurlijk ook mee kunnen nemen. En daar hebben we onze (rug)tassen van merken als Eastpak, Herschel en O'Neill voor.

Klaar voor thuis(scholing)

Er is natuurlijk ook een leven na school. In deze tijden van thuisscholing meer dan ooit zelfs. Allereerst moet je natuurlijk een goede huiswerkplek hebben. Met een stevig bureau en een fijne bureaustoel. En een goed bed om in te slapen (niets zo belangrijk als een goede nachtrust) én in te leren. Maar als het huiswerk gedaan is, is je eigen kamer natuurlijk ook dé plek om naar goede muziek te luisteren of even flink te gamen.

Alleen bij wehkamp vind je al deze spullen op één plek. En alleen bij wehkamp bezorgen we alles vanaf 20.- gratis bij je thuis, op een moment dat het goed uitkomt. Oftewel: alleen bij wehkamp ben je in één keer klaar voor school in het nieuwe normaal.