onze favoriete babykamerstijlen

shop de stijl

onze favoriete babykamerstijlen

Een van de leukste dingen tijdens de zwangerschap: de babykamer inrichten. Je wilt een kamer die warmte en geborgenheid uitstraalt. En je wilt dat het past bij jouw stijl. Heb jij nog nog babykamerinspiratie nodig? Ontdek de stijlen en trends en laat je inspireren door onze combinaties. Maak er iets moois van!

babykamerstijl: hout met aardse tinten

Een stoer (en lief) slaapkamertje waarin zwart mooi samengaat met natuurlijke elementen zoals hout en aardse kleuren.

babykamerstijl: roestbruin

Mooi roestbruin is niet lelijk. Sterker nog: het levert een babykamer op waarin warme herfsttonen de boventoon voeren. Wie wordt hier níet rustig van?

babykamerstijl: grijs met een vleugje karamel

Deze babykamerstijl van het superfijne merk Jollein combineert warme grijstinten met een heerlijk karamelkleurtje. Hoe mooi is dat!

babykamerstijl: grijze salsa

In deze babykamerstijl hebben we warme grijstinten gecombineerd met Zuid-Amerikaanse elementen. Met een even stijlvol als speels resultaat.

babykamerstijl: hip op safari

Gouden safaridieren, turquoise panter-prints: deze opvallende babykamerstijl heb je nog niet eerder gezien... en toch voelt het vertrouwd!

babykamerstijl: ash green

Deze zachte, asgroene tinten zijn perfect om een rustgevende babykamer mee te creëren. Combineert prachtig met wit en de kleur van hout of riet.

babykamerstijl: dierenvriendjes

Voor alle dierenliefhebbers in spe: deze babykamerstijl vol met knuffelbare diertjes. Zelden was het zo fijn om in een beestenbende terecht te komen.

babykamerstijl: vrolijk zwart-wit

In het begin van je leven zie je vooral contrasten. Daarom zo dit weleens de favoriete stijl van pasgeboren baby's zelf kunnen zijn. En gelijk hebben ze: wie wordt het niet vrolijk van?

babykamerstijl: oker geel

Geel is de kleur van de zon, van herfstblaadjes, van de warmte. Een stijl om in te dromen van een zonnige toekomst.

babykamerstijl: romantisch & zoet

Elke nacht krijgt een suikerlaagje met deze mierzoete babykamerstijl. Zo ben je verzekerd van sweet dreams.