top teaser - Black Friday 2021

Black Friday

Ontdek op deze pagina onze Black Friday kleding deals voor het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar mooie woonaccessoires of nieuwe meubels met korting, op deze pagina zit je goed!

Wanneer is het Black Friday?

Black Friday 2022 start bij wehkamp vanaf 15 november 2022. Het Black Friday koopjes festijn komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en staat bekend als een koopjesdag vol deals, aanbiedingen en kortingen. Elk jaar valt Black Friday op de vrijdag na Thanksgiving. Black Friday wordt door veel mensen gezien als het startschot voor het kerstseizoen. Amerikanen beginnen dan al vaak met de inkoop van kerstcadeau’s. Inmiddels is deze traditie ook overgeslagen naar Nederland.

Wat is Black Friday?

En wat is de betekenis van Black Friday? Volgens velen werd de term Black Friday voor het eerst gebruikt in de USA in de jaren 50. Na thanksgiving was er een enorme verkeersdrukte om en rond Philadelphia en werd Black Friday gebruikt als term om naar deze drukte te verwijzen. Een vergelijkbare term in Europa is zwarte zaterdag, wanneer veel mensen met de auto vertrekken naar een vakantiebestemming.

Daarnaast is er ook een theorie dat de term gebruikt werd door winkeliers, die na Thanksgiving uit de rode cijfers, oftewel verlies, en in de zwarte cijfers, oftewel winst, raakten.

Een ding is zeker, Black Friday 2022 is een spektakel voor zowel kopers als verkopers. Geniet van de beste Black Friday deals, zo vind je op deze dag bij Wehkamp kortingen op absolute topmerken!

Hoe lang duurt Black Friday?

Black friday betekend één hele dag vol kortingsacties. Dus wees er op tijd bij om jou beste deal te vinden.

Tot wanneer is Black Friday?

Black friday eindigt ''officieel'' als de dag voorbij is. Maar niet getreurd, de maandag na black Friday is er cyber Monday voor veel korting op allerlei elektronica.

Welke Black Friday deals scoor ik bij Wehkamp?

Bij Wehkamp creëren we de beste Black Friday deals voor onze klanten. Of je nu op zoek bent naar flinke kortingen op modemerken, Black Friday acties voor je interieur of op tijd en voordelig wil shoppen voor sinterklaas- of kerstcadeaus, tijdens de Wehkamp Black Friday deals vind je wat je hartje begeert. In de aanloop naar Black Friday krijg je meer informatie over onze selectie aan producten en merken waarmee we samenwerken. Een ding is zeker je kunt een grote selectie aan producten, merken en hoge kortingen verwachten!

Het is belangrijk dat je erop tijd bij bent want op is op. Er zijn namelijk een select aantal Black Friday deals zoals elektronica en kleding deals die we mogen verkopen voor een super voordelige prijs. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten voor meer informatie en natuurlijk om de beste Black Friday deals te scoren!

Hoe shop je Black Friday sales online?

Misschien ben je wel bekend met de Black Friday taferelen, overvolle winkels, lange wachtrijen en verkeersopstoppingen. Daarnaast is het in de huidige tijden best wel lastig om je koopjes veilig in de winkel te vinden. Bij Wehkamp shop je veilig en relaxed online vanuit je warme stoel. Je geniet van een dag vol verrassingen en kortingen! Daarnaast worden alle Black Friday sales ook nog eens geleverd bij je thuis of een door jou uitgekozen plek naar keuze. Maak eenvoudig een Wehkamp account aan en geniet van onze black friday aanbiedingen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.