Apple koop nu betaal later + voorwaardenlink

Exclusief bij Wehkamp: koop nu, betaal later

Nu bij Wehkamp: Gespreid betalen binnen 3 maanden met 0% rente. Je kunt binnen 3 maanden betalen zoals je wilt. Kies je er na 3 maanden voor om Gespreid te betalen, dan wordt vanaf dat moment rente (9,9%) in rekening gebracht. Het gaat hier om geselecteerde artikelen van Apple. Check de voorwaarden en het assortiment.

Rekenvoorbeelden gespreid betalen

Als je bij Wehkamp gebruik maakt van Gespreid betalen met krediet - koop nu, betaal over 3 maanden, dan sluit je een overeenkomst af met Tinka B.V. De limiet van je kredietovereenkomst wordt geregistreerd bij BKR vanaf € 250,-. Wehkamp treedt op als verbonden bemiddelaar.

Je kunt binnen 3 maanden betalen zoals je wilt. Kies je er na 3 maanden voor om Gespreid te betalen, dan wordt vanaf dat moment rente (9,9%) in rekening gebracht. Je betaalt dan maandelijks een bedrag (standaard minimaal 2% van je saldo, met een minimum van € 8,-). Je kunt dit maandbedrag en looptijd eenvoudig aanpassen in de Tinka-app of op Mijn Wehkamp. In de tabel vind je enkele voorbeelden van het kredietbedrag en het maandbedrag dat je daarbij betaalt.

Je betaalt alleen rente over je openstaande saldo. Het is altijd mogelijk om eerder, zonder extra kosten, af te lossen. Voordat je een krediet afsluit, informeert Tinka je over de voorwaarden en de totale kosten van het krediet. Wellicht sluit een andere betaalmogelijkheid beter aan op je behoeften.

Wil je kijken of je in aanmerking komt? Kies dan in je winkelmandje voor de betaaloptie “Gespreid betalen in 3 mnd. - 0% rente”.

Rekenvoorbeelden gespreid betalen

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help