Wehkamp 70 - top teaser

Wehkamp is 70, en dat vieren we samen!

Het is tijd om terug te blikken op al die momenten die we samen beleefden. Want zonder jou was er nu geen feestje geweest.

Zo waren we toen

Wehkamp is 70, en dat vieren we samen!

En dat betekent dat we al 7 decennia lang samen reizen door de tijd. Met onze collega’s, onze toeleveranciers en met jou! We begonnen als catalogus en zijn uitgegroeid tot digitale app. Vielen ooit thuis bij je op de mat maar zijn nu altijd en overal bij de hand. Het is tijd om terug te blikken op al die momenten die we samen beleefden. Want zonder jou was er nu geen feestje.

Familieportretten van Wehkamp

Wat maakt jouw familie bijzonder? Vertel ons jouw verhaal en maak kans op een professionele fotoshoot met jouw familie in de studio van Wehkamp.

We zijn allemaal een beetje jarig

Wehkamp is 70. We zijn 70! Want Wehkamp zijn we samen. En daarom willen we je verrassen. Want zonder jou was er geen feestje!

Als jij wat koopt in de app, maak je kans op fantastische prijzen! Hoe het werkt? Simpel, je bestelnummer is ook een lot. Met dat lot maak jij kans op een van de vele prijzen. En jij niet alleen hoor, we hebben meerdere winnaars, elke maand weer. Heb je gewonnen? Dan nemen wij direct contact met je op.

We houden allemaal van sprookjes

Wehkamp én de Efteling bestaan dit jaar 70 jaar. Een mooie reden om je op een bijzondere manier te verrassen. Bestel je tussen 16 en 29 mei 2022 iets bij Wehkamp? Kijk dan goed of er een Gouden Efteling ticket bij je bestelling verstopt zit. De gelukkige vinder is met het gezin (max. 6 personen) drie nachten en vier dagen lang welkom in de Wereld vol Wonderen.

2022 wordt een sprookjesachtig feestjaar!

Ben jij het model op een van de oude catalogus foto's? We komen graag met je in contact! Mail naar catalogus@wehkamp.nl.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.