nieuw bij wehkamp

Je leest het goed: vanaf nu heb je bij Wehkamp de mogelijkheid om geselecteerde artikelen van whkmp's own en anytime binnen 12 maanden gespreid te betalen zonder rente. Deze actie is geldig t/m 15 juni 2020. Check hier de voorwaarden en het assortiment.

rekenvoorbeelden gespreid betalen

rekenvoorbeelden gespreid betalen

Als je bij Wehkamp gebruik maakt van Gespreid betalen met krediet in 12 mnd. - 0% rente, dan sluit je een overeenkomst af met Wehkamp Finance B.V. De limiet van je kredietovereenkomst wordt geregistreerd bij BKR vanaf 250,-. Wehkamp treedt op als verbonden bemiddelaar.

De tabel toont twee voorbeelden van het kredietbedrag en het maandbedrag dat je daarbij betaalt. Je betaalt binnen 12 maanden het volledige bedrag in gelijke termijnen. Er wordt geen rente in rekening gebracht. Het is altijd mogelijk om eerder, zonder extra kosten, af te lossen.

Voordat je een krediet afsluit, informeert Wehkamp Finance je over de voorwaarden en de totale kosten van het krediet. Wellicht sluit een andere betaalmogelijkheid beter aan op je behoeften.

Wil je kijken of je in aanmerking komt? Kies dan in je winkelmandje voor de betaaloptie “Gespreid betalen in 12 mnd. - 0% rente”.

Nieuw bij Wehkamp: Gespreid betalen binnen 12 maanden met 0% rente. Je leest het goed: vanaf nu heb je bij Wehkamp de mogelijkheid om geselecteerde artikelen binnen 12 maanden gespreid te betalen zonder rente. Het gaat hier om geselecteerde artikelen van whkmp's own en Anytime. Deze actie is geldig t/m 15 juni 2020. Check hier de voorwaarden en het assortiment.