• uitverkocht

  innr Outdoor Spot Light 130C uitbreiding slimme verlichting

  25.95
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  innr Outdoor Spot Light 130C uitbreiding slimme verlichting

  Wil jij je tuin of die ene boom in de spotlights zetten?
  Maak je tuin sfeervol met deze Outdoor Spot Light OSL 130C van Innr. Deze spot kun je in de grond steken of bevestigen aan de muur.

  Let op: deze single-pack kan alleen worden gebruikt als aanvulling op een bestaande set van Outdoor Spot Lights Colour (OSL 130 C) 3-pack of de Outdoor Pedestal Lights Colour (OPL 130 C) 3-pack.

  Sfeervol en slim licht
  Een tuin is 's avonds vaak een donker gebied. Een verlichte tuin geeft dan ook gelijk een andere sfeer. Wil je een boom in je voortuin of een ander deel van je tuin in de spotlights zetten? De 130C is dan dé oplossing. Met maar liefst 16 miljoen kleuren en een dimfunctie kun je elke gewenste sfeer creëren. En het mooiste van alles: de spot is slim en daarom eenvoudig vanaf je smartphone of met je stem te bedienen.

  Verbind aan je bridge
  De OPL 130 C dient als uitbreiding van de Outdoor Spot Lights Colour 3-pack (OSL 130 C) of de Outdoor Pedestal Lights Colour (OPL 130 C) 3-pack. Deze losse lamp heeft een stroomadapter nodig, deze wordt enkel geleverd bij de complete sets. Deze verpakking bevat dit onderdeel niet en deze is ook niet los verkrijgbaar. Deze Outdoor Spot Light 130C van Innr werkt alleen met een bridge (niet inbegrepen), dat is namelijk de basis van je verlichtingssysteem. Via de app kun je de verlichting aan de bridge koppelen. Om de gehele set spots te installeren heb je tevens een stopcontact nodig.

  Bedien met de app
  De Outdoor Spot Light 130C is eenvoudig te bedienen met de gebruiksvriendelijke Innr-app. Geef jouw lichtplan-voorkeuren op in de Innr-app. Doe het licht aan of uit, maak speciale scénes of stel tijden in voor je verlichting. Super makkelijk!

  Bedien je lampen vanaf een afstand
  Zit je in de auto en ben je vergeten de buitenverlichting uit te doen? Geen probleem. Je kunt via de app de verlichting alsnog uit doen of alvast aanzetten als je bijna thuis bent. Dit is bovendien handig als je op vakantie bent en je de indruk wilt wekken dat er iemand thuis is.

  Werkt met voice control
  Wil je de Outdoor Spot Light 130C met je stem bedienen? Dat kan! Let er wel op dat, wanneer je deze dienst wilt gebruiken, er in de meeste gevallen een bepaalde bridge vereist is.

  De 130C werkt met de volgende diensten:
  - Philips Hue: Apple HomeKit en Hue Entertainment worden niet ondersteund.
  - Amazon Alexa: Echo Plus-, Echo Show 2nd gen- of een Philips Hue bridge vereist
  - Google Assistant: Philips Hue of Samsung SmartThings bridge vereist
  - Samsung SmartThings

  Overige specificaties
  - Lichtkwaliteit: >80
  - Straalhoek: 45 graden
  - Inschakeltijd: <0,5 seconden
  - Dimbereik: 1% - 100%
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseA
  DimbaarJa, door app
  Afmeting (cm)6
  MateriaalKunststof
  KleurZwart
  Merkinnr
  Smart
  bekijk alle specificaties
  Energieklasse

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.