innr Outdoor Pedestal Light uitbreiding (Color), Zwart

  innrOutdoor Pedestal Light uitbreiding (Color)

  33.99
  nog 2 op voorraad

  innr Outdoor Pedestal Light uitbreiding (Color)

  Maak je tuin sfeervol en breid je Outdoor Pedestal Light uit met deze single-pack Outdoor Pedestal Light OPL 130 C. Deze slimme buitenverlichting bedien je gemakkelijk via je smartphone.
  Let op: deze single-pack kan alleen worden gebruikt als aanvulling op een bestaande set van Outdoor Spot Lights Colour (OSL 130 C) 3-pack óf de Outdoor Pedestal Lights Colour (OPL 130 C) 3-pack.

  Sfeervol en slim licht
  Een tuin is ’s avonds vaak een donker gebied. Een verlichte tuin geeft dan ook gelijk een andere sfeer. De OPL 130 C is dan dé oplossing. Met maar liefst 16 miljoen kleuren en een dimfunctie kun je elke gewenste sfeer creëren. En het mooiste van alles: de verlichting is slim en daarom eenvoudig vanaf je smartphone of met je stem te bedienen.

  Bedien met de app
  De OPL 130 C is eenvoudig te bedienen met de gebruiksvriendelijke Innr-app. Geef jouw lichtplan-voorkeuren op in de Innr-app. Doe het licht aan of uit, maak speciale scènes of stel tijden in voor je verlichting. Super makkelijk!

  Werkt alleen met een bridge
  De OPL 130 C van Innr werkt alleen met een bridge (niet inbegrepen), dat is namelijk de basis van je verlichtingssysteem. Via de app kun je de verlichting aan de bridge koppelen. Om de complete set verlichting te installeren heb je een stopcontact nodig. De OPL 130 C dient als uitbreiding van de Outdoor Spot Lights Colour 3-pack (OSL 130 C) óf de Outdoor Pedestal Lights Colour (OPL 130 C) 3-pack. Deze losse lamp heeft een stroomadapter en een control box nodig, die worden geleverd bij de complete set. Deze verpakking bevat die beide onderdelen niet en deze zijn ook niet los verkrijgbaar.

  Bedien je lampen vanaf een afstand
  Zit je in de auto en ben je vergeten de buitenverlichting uit te doen? Geen probleem. Je kunt via de app de verlichting alsnog uit doen of alvast aanzetten als je bijna thuis bent. Dit is bovendien handig als je op vakantie bent en je de indruk wilt wekken dat er iemand thuis is.

  Werkt met voice control
  Wil je de OPL 130 C met je stem bedienen? Dat kan! Let er wel op dat, wanneer je deze dienst wilt gebruiken, er in de meeste gevallen een bepaalde bridge vereist is.

  De OPL 130 C werkt met de volgende diensten:
  - Philips Hue: Apple HomeKit en Hue Entertainment worden niet ondersteund.
  - Amazon Alexa: Echo Plus-, Echo Show 2nd gen- of een Philips Hue bridge vereist.
  - Google Assistant: Philips Hue of Samsung SmartThings bridge vereist.
  - Samsung SmartThings
  - Homey

  Overige specificaties
  - Lichtkwaliteit: >80
  - Aantal LED’s: 14 (7 wit & 7 kleur)
  - Inschakeltijd: <0,5 seconden
  - Dimbereik: 1% - 100%
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseA
  DimbaarJa, door app
  Afmeting6
  MateriaalKunststof
  KleurZwart
  Merkinnr
  Smart
  bekijk alle specificaties
  Energieklasse

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.