overzicht
inna suncare Face zonnebrand SPF 50+ - 50 ml
 • Uitverkocht

  inna suncareFace zonnebrand SPF 50+ - 50 ml

  13.-11.20je bespaart 1.80
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Zonnebrandcrème & aftersun

  inna suncare Face zonnebrand SPF 50+ - 50 ml

  Inna Suncare zonnebrandcrème biedt bescherming tegen zon voor de zeer gevoelige huid tijdens en na je zwangerschap. Heerlijk zorgeloos geniet van de  zon, ook tijdens je zwangerschap. Inna Suncare beschermt optimaal tegen de schadelijke invloed van de zon en bevat unieke ingrediënten die kunnen helpen zwangerschapsmasker en striae te voorkomen.

  Zonlicht
  Zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D, hierdoor kan calcium in het lichaam opgenomen worden wat zorgt voor de groei en het behoud van stevige botten. Uit onderzoek blijkt dat voldoende vitamine D ook de kans op zwangerschapsdiabetes, zwangerschapsvergiftiging en een te laag geboortegewicht verkleint. De zon kan ook erg gevaarlijk zijn, vooral tijdens de zwangerschap vanwege de hormonale veranderingen.

  Zwangerschapsmasker en pigmentvlekken
  Door alle hormonale veranderingen tijdens en net na je zwangerschap maakt je lichaam meer pigment aan. De pigmentvlekken kunnen voornamelijk ontstaan in je gezicht en hals, ook wel zwangerschapsmasker genoemd. Inna Suncare zonnebrandcrème helpt zwangerschapsmasker te voorkomen.

  Striae
  Wanneer je buik en borsten tijdens de zwangerschap snel groeien kan er striae ontstaan. Striae zijn lijnvormige afwijkingen in de huid die ontstaan wanneer het onderhuids bindweefsel scheurt door een te snelle groei van de huid erboven. Inna Suncare verstevigd de huid en geeft het extra elasticiteit, wat de kans op striae verkleint.

  Kenmerken
  - SPF 50+
  - Inhoud tube: 50 ml
  - Voor de gevoelige huid
  - Waterbestendig
  - Smeert makkelijk uit
  - Trekt snel in
  - Dermatologisch getest
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand