inna suncare aftersun face & body spray 150 ml
 • Uitverkocht

  inna suncareaftersun face & body spray 150 ml

  12.996.49je bespaart 6.50
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  inna suncare aftersun face & body spray 150 ml

  Inna Suncare aftersun spray verkoelt en verzorgt de huid na het zonnen. De spray is speciaal ontwikkeld voor tijdens én na de zwangerschap. Na blootstelling aan de zon kan de huid wel wat extra bescherming gebruiken, vooral tijdens en vlak na je zwangerschap.

  Zonlicht
  Zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D, hierdoor kan calcium in het lichaam opgenomen worden wat zorgt voor de groei en het behoud van stevige botten. Uit onderzoek blijkt dat voldoende vitamine D ook de kans op zwangerschapsdiabetes, zwangerschapsvergiftiging en een te laag geboortegewicht verkleint. De zon kan ook erg gevaarlijk zijn, vooral tijdens de zwangerschap vanwege de hormonale veranderingen.

  Zwangerschapsmasker en pigmentvlekken
  Door alle hormonale veranderingen tijdens en net na je zwangerschap maakt je lichaam meer pigment aan. De pigmentvlekken kunnen voornamelijk ontstaan in je gezicht en hals, ook wel zwangerschapsmasker genoemd. Inna Suncare zonnebrandcrème helpt zwangerschapsmasker te voorkomen. De aftersun spray verzorgt de huid na het zonnen en heeft een extra vochtinbrengende werking.

  Striae
  Wanneer je buik en borsten tijdens de zwangerschap snel groeien kan er striae ontstaan. Striae zijn lijnvormige afwijkingen in de huid die ontstaan wanneer het onderhuids bindweefsel scheurt door een te snelle groei van de huid erboven. Inna Suncare verstevigd de huid en geeft het extra elasticiteit, wat de kans op striae verkleint.

  Kenmerken
  - Inhoud spray: 150 ml
  - Voor de gevoelige huid
  - Verkoelt en herstelt
  - Hydrateert en verzorgt
  - Dermatologisch getest
  lees meer

  Specificaties