Injustice 2 (PlayStation 4)

  Injustice 2 (PlayStation 4)

  26.9931.99je bespaart 5.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Injustice 2 (PlayStation 4)

  Bouw de ultieme versie van je favoriete DC personages in het door superkrachten omgeven vervolg op NetherRealm Studios' Injustice - Gods Among Us.

  Injustice 2, dat ontwikkeld wordt door de bekroonde NetherRealm Studios, biedt een nieuwe ervaring die verder gaat dan de gevechten uit de vorige game. Personaliseer iconische DC personages met een unieke en krachtige uitrustingen die je in de game verdient. Voor de eerste keer kunnen spelers zelf bepalen hoe hun personages eruit zien, vechten en zich ontwikkelen in verschillende gamemodi.

  Injustice 2 vervolgt het epische cinematische verhaal dat in Injustice - Gods Among Us werd geïntroduceerd. Batman en zijn bondgenoten werken samen om de uiteengevallen samenleving weer te herstellen en strijden tegen degenen die Superman’s regime terug willen brengen. Temidden van de chaos verschijnt een nieuwe bedreiging die het voortbestaan van de Aarde in gevaar brengt. Spelers kunnen gebruik maken van de grootste DC line-up ooit in een vechtgame; van klassieke fan favorieten als Batman, Superman, Supergirl en Aquaman tot verbazingwekkende nieuwe schurken als Atrocitus en Gorilla Grodd. Gevechten vinden plaats in vergrote arena’s op iconische locaties als Metropolis, Gotham City en Atlantis.
  lees meer

  Specificaties

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.