Infacol Druppels tegen darmkrampjes - 50 ml

  Infacol Druppels tegen darmkrampjes - 50 ml

  9.49

  Infacol Druppels tegen darmkrampjes - 50 ml

  Infacol is een effectief medisch hulpmiddel en kan vanaf de geboorte en voor onbepaalde tijd gebruikt worden.
  helpt bij darmkrampjeshelpt bij buikkrampenhelpt vastzittende lucht te bevrijdenis effectiefwordt niet in het lichaam opgenomenheeft een natuurlijke sinaasappelsmaakis direct vanaf de geboorte te gebruikenheeft een gebruiksvriendelijke plastic pipetbevat geen suiker, alcohol en kleurstoffenbevat ongeveer 100 doses per flesje


  Ingrediënten
  Simeticon 40 mg/ml
  Overige bestanddelen:
  natriumsaccharine, hypromellose, sinaasappelsmaak, methyl hydroxybenzoate, propyl hydroxybenzoate, gezuiverd water.
  Gebruik
  Als je Infacol gedurende langere tijd gebruikt kan het zelfs helpen om de ophoping van gas te voorkomen. Infacol is makkelijk toe te dienen dankzij de gebruiks- vriendelijke plastic pipet. Druppel voor elke voeding een gevulde pipet (0,5 ml) achter op de tong van je baby.
  Gebruik Infacol voor elke voeding en gedurende een aantal dagen voor een goed resultaat. Infacol zorgt er voor dat de kleine gasbellen worden samengevoegd tot grote gasbellen die makkelijk door je baby als lucht kunnen worden afgevoerd. Infacol is volledig gericht op het kwijt raken van vastzittende lucht zonder de natuurlijke ontwikkeling van het darmstelsel op enigerlei wijze te beïnvloeden.
  Waarschuwing
  Infacol simeticon is inert en wordt niet in het lichaam opgenomen. Van Infacol zijn geen bijwerkingen bekend. Methyl hydroxybenzoate en propyl hydroxybenzoate kunnen (eventueel vertraagde) allergische reacties geven. Als u denkt dat uw baby allergisch is voor één van de bestanddelen, vraag dan voor gebruik advies aan uw arts.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud (ml)50
  Aantal stuks in verpakking1
  GeslachtJongens/meisjes
  MerkInfacol
  UAD geneesmiddelUAD geneesmiddel
  EAN5011025082556
  artikelnummer58-14-91

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.