overzicht
Infacol Druppels tegen darmkrampjes - 50 ml

  InfacolDruppels tegen darmkrampjes - 50 ml

  7.99
  vandaag besteld, maandag in huis

  Infacol Druppels tegen darmkrampjes - 50 ml

  Baby's krijgen tijdens hun voeding lucht binnen. Doordat het darmstelsel van baby's pas na ongeveer 6 maanden is volgroeid kan de deze lucht in baby's buik of darmen vast gaan zitten en veroorzaakt dan buik- en darmkolieken. Het niet kwijt kunnen van de vastzittende lucht is voor een baby erg pijnlijk. Baby's met kramp zijn ontroostbaar en geven ouders een gevoel van onrust en machteloosheid. Infacol is klinisch bewezen effectief bij buik- en darmkolieken en kan vanaf de geboorte en voor onbepaalde tijd gebruikt worden. Bij langdurig gebruik van Infacol kan het zelfs de krampen helpen voorkomen. Infacol wordt niet in het lichaam opgenomen, maar zorgt ervoor dat de kleine afzonderlijke lucht of gasbellen worden samengevoegd tot grote bellen die gemakkelijk door de baby als lucht kunnen worden afgevoerd.

  Hoe werkt het?
  Infacol bevat simeticon met een concentratie van 40 mg/ml als hoofdbestanddeel. Simeticon helpt vastzittende lucht in de maag en darmen te bevrijden. Simeticon zorgt er voor dat de kleine gasbellen worden samengevoegd tot grote gasbellen die makkelijk door uw baby als lucht kunnen worden afgevoerd.

  Gebruiksadvies
  Schud eerst het flesje. Vul de pipet door twee keer in het rubberen ballonnetje te knijpen. Veeg de overtollige vloeistof aan de buitenzijde van de pipet af aan de binnenzijde van het flesje. Om toe te dienen, knijp in het rubberen ballonnetje en druppel de Infacol achter op de tong van uw baby. Het flesje bevat ongeveer 100 doses. Een gevulde pipet (0,5 ml) voor elke voeding toedienen. Indien noodzakelijk kan dit tijdelijk verhoogd worden tot twee gevulde pipet (1 ml). Gebruik Infacol gedurende een aantal dagen voor het beste resultaat. Gebruik gedurende langere tijd kan de ophoping van gas helpen voorkomen.

  Waarschuwing
  Infacol simeticon is inert en wordt niet in het lichaam opgenomen. Van Infacol zijn geen bijwerkingen bekend. Methyl hydroxybenzoate en propyl hydroxybenzoate kunnen (eventueel vertraagde) allergische reacties geven. Als u denkt dat uw baby allergisch is voor één van de bestanddelen, vraag dan voor gebruik advies aan uw arts.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand