Indesit YT CM08 7B EU condensdroger

  IndesitYT CM08 7B EU condensdroger

  339.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Indesit YT CM08 7B EU condensdroger

  Deze  Indesit condensdroger YT CM08 7B EU met energieklasse B  heeft een droogcapaciteit van 7 kg en elektronische besturing. Je hebt de beschikking over een startuitstel van 3-6 en 9 uur. De YT CM08 7B EUheeft 14 programma’s waar onder: Easymix,  Synthetics Fast Iron,  overhemden, een programma voor delicaat wasgoed en niet te vergeten een opfrisprogramma. En kleine vingertjes kunnen niet zomaar een programma wijzigen dankzij de toetsvergrendeling.

  Easy Mix (gemakkelijk mengen)
  Het Easy Mix-programma is gemaakt voor het effectief drogen van maximaal 3 kg aan gemengde stoffen, waarmee je het gedoe bespaard blijft om alles apart te moeten wassen.

  Synthetics Fast Iron (Snel strijkbaar synthetisch)
  Het programma voor snel strijkbaar synthetisch is gemaakt voor het snel drogen en voorkomen van kreukels in al uwje synthetische kleding. Minder strijken, meer vrije tijd voor jezelf!

  Opfrisprogramma
  Ook beschikt de YT CM08 7B EU over een handig opfrisprogramma.  Het is niet nodig om kleding die niet vuil is te wassen, nietwaar. Maar met dit programma haal  je nare luchtjes uit je kleding met verse lucht, zodat je deze nog gewoon  aankan. Je kostbare kleding hoef geen extra wasbeurt en zullen weer lekker fris ruiken na dit programma.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie