Indesit LR8 S2 S B koelvriescombinaite, Zilver

  IndesitLR8 S2 S B koelvriescombinaite

  399.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Indesit LR8 S2 S B koelvriescombinaite

  Indesit LR8 S2 S koelvriescombinatie met energieklasseA++, een koelruimte van 228 liter en een 4 sterren vriesruimte van 111 liter. De LR8 S2 S heeft onder andere een invriesvermogen van 5 kg per 24 uur, een bewaartijd bij stroomuitval van 24 uur en een koelvak, 3 transparante vriesladen en 4 legplateaus in het koelgedeelte waarvan 1 op de groentelade. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over Low Frost, binnenverlichting en een automatisch ontdooisysteem voor het koelgedeelte, voor de vriezer blijft manueel ontdooien van kracht. De deurdraairichting is omkeerbaar.

  Low Frost
  Low Frost zorgt ervoor dat ontdooien zelden nodig is, dit komt door de verminderde ijsvorming met 50%. Je moet de vriezer nog wel ontdooien, maar veel minder vaak dan een gewone vriezer. Het ontdooien gaat daarnaast veel sneller dan bij vriezers zonder de Low Frost techniek. De verminderde ijsvorming zorgt ook voor een lager energieverbruik.

  Stil koelen
  De technologie voor stil koelen voegt iets toe aan de kwaliteit en betrouwbaarheid die je mag verwachten: rust en stilte. Dankzij Stil koelen is het geluidsniveau van deze koelkast slechts 38dB(A), zodat je de koelkast bijna niet hoort.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekGeluidsniveau (dB)Garantie