Indesit LR6 S2 W koelvriescombinatie, Wit

  Indesit LR6 S2 W koelvriescombinatie

  Indesit LR6S2W koelvriescombinatie. Deze A++ koelvriescombinatie heeft al het comfort dat je nodig hebt. Een systeem dat zorgt voor de perfecte luchtvochtigheid, Low Frost en een ijsblokjeslade. Daarbij is hij zuinig in energieklasse A++. De Indesit LR6 S2 W is een vrijstaande koelvriescombinatie met het vriesvak onder. Hij is uitgevoerd in de kleur wit en een modern strak design.

  Jouw instellingen kan je aflezen op het ingebouwde display. De vriezer heeft een inhoud van 75 liter. Met zijn uitneembare lades is hij extra handig, want daarmee kan je extra ruimte creëren voor grotere producten zoals pizza's. De vriezer beschikt ook over een ijsblokjeslade. Met LowFrost hoef je nauwelijks nog te ontdooien, en het ontdooien zelf gaat lekker snel. Dat scheelt tijd!

  De capaciteit van de vriezer is 4 kg per 24 uur. Met energieklasse A++ is de Indesit koelvriescombinatie LR6 S2 W een goede keuze voor je energierekening. Qua geluid is hij ook bescheiden. Met 38 DB hoor je hem nauwelijks. Hij voorziet je van alle gemak met een ruime koeling en de flexibel in te delen LowFrost vriezer.

  Wijziging draairichting deur

  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGeluidsniveau (dB)Garantie