Indesit IDCE G45X B H condensdroger

  IndesitIDCE G45X B H condensdroger

  329.-
  vandaag besteld, maandag in huis

  Indesit IDCE G45X B H condensdroger

  Indesit IDCE G45X B H condensdroger met energieklasse B, elektronische besturing en een vulgewicht van maar liefst 8 kg. De IDCE G45X B H heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het display en geeft een eindsignaal. Tevens beschikt de condensdroger over Energy Saver Programma’s, speciale programma's en een droogsensor.

  Energy Saver Programma’s
  De Energy Saver programma’s verlagen het energieverbruik en helpen dus niet alleen het milieu, maar zorgen ook voor een lagere energierekening! Er zijn Energy Saver programma’s voor verschillende soorten weefsels. Deze programma’s zijn ontworpen om uitstekende droogresultaten voor kleine was ladingen te garanderen. De Energy Saver programma’s bieden uitstekende droogresultaten dankzij de perfecte temperatuurregeling en de nauwkeurige vaststelling van de vochtigheid, die geoptimaliseerd zijn om met kleine was ladingen het beste resultaat te bereiken.

  Speciale programma's
  Het Jeans programma bereikt een prefect droogniveau rekening houdend met de stof van de spijkerbroeken. Het programma is geschikt voor 4 spijkerbroeken, tot een gewicht van 3 kg.
  Met het programma Sport Schoenen een paar sportschoenen drogen. De schoenen moeten zijn gewassen en gecentrifugeerd met een minimale snelheid van 400 omwentelingen/min. Wel moet je speciale bijgeleverde rek voor schoenen gebruiken. Als je de schoenen gewoon in de trommel legt zal de wasdroger worden beschadigd. En het programma Outwear Kleding is bestemd voor het drogen van waterafstotende weefsels en windjacks (bijvoorbeeld.goretex, polyesther, nylon). Het drogen na de was is goed voor deze kledingstukken: ze stoten daarna beter het water af. Het programma kan worden gebruikt voor ladingen tot 2 kg
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie

  Reviews (6)

  algemene beoordeling
  (6 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.