Indesit EWE 71483 W EU wasmachine

  IndesitEWE 71483 W EU wasmachine

  329.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Indesit EWE 71483 W EU wasmachine

  Indesit  EWE 71483 W EU asmachine met energieklasse A+++, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 7 kg. De EWE 71483 W EU heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het display en geeft een eindsignaal. Tevens beschikt de wasmachine over een vulopening van 34 cm. Verder beschikt de machine over 16 geïntegreerde wasprogramma's die geschikt zijn voor verschillende stoffen en vlekken. Je kunt kiezen uit 6 algemene programma’s voor katoen, synthetisch en gekleurde was. Verder biedt de automaat speciale programma’s voor o.a. donkere was, delicaat (lingerie, zijde), sportschoenen, dons, wol en beddengoed. Het ExtraWas programma haalt hardnekkige vlekken, zoals hamburgersaus en rode wijn, uit nagenoeg alle stoffen. De wasmachine maakt maximaal 1400 toeren per minuut waardoor het wasgoed droger uit de wasmachine komt.  

  Gymspullen
  Het Gym Kit-programma zorgt in één keer voor al je sportkleding. Stop je sportkleding gewoon in de wasmachine en laat het programma zijn magische werk doen.

  Extra Wash (Extra was)
  Het Extra Wash-programma is de ideale oplossing voor alle gedroogde, hardnekkige vlekken, zoals koffie of chocolade. Selecteer deze optie naast een snelprogramma voor uitstekende wasresultaten van je wasgoed.

  Water Balance Plus
  Het innovatieve Water Balance Plus-programma is gemaakt om de hoeveelheid water, energie en tijd drastisch omlaag te brengen. Met een kleine was kan dat tot wel 70% aan water en 50% aan energie besparen, terwijl het programma 35% sneller is.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie